aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: «Από την εξώπορτα της Α’ Κατηγορίας πέφτουμε στην αβεβαιότητα»

Ολυμπιακός: «Από την εξώπορτα της Α’ Κατηγορίας πέφτουμε στην αβεβαιότητα»

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Κώστας Σεραφείμ επικοινωνεί με το φίλαθλο κοινό της ομάδας μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου. Μεταξύ άλλων τονίζει ότι στο σαββατιάτικο ματς τον Ακρίτα πρέπει να μαζευτούν περισσότεροι από χίλιοι οπαδοί στο γήπεδο.

Αναλυτικά:

«Μετά τη μεγαλειώδη εμφάνιση στο στάδιο Αμμόχωστος το περασμένο Σάββατο και τη δίκαιη νίκη επί της Αλκής, έχουμε δικαίωμα να αισθανόμαστε ότι βρισκόμαστε πολύ κοντά στην άνοδο στην Α΄ Κατηγορία. Ήταν μια μεγαλειώδης εμφάνιση της ομάδας μας, αλλά ταυτόχρονα και μια μεγαλειώδης εμφάνιση της κερκίδας.

Μια παρουσία της μάζας του Ολυμπιακού Λευκωσίας που θα ζήλευαν πέραν του μισού αριθμού των ομάδων της Α΄ κατηγορίας που κόβουν μονοψήφιο ή διψήφιου αριθμό εισιτηρίων. Καταφέραμε να επιτύχουμε το απόλυτο της προσπάθειάς μας, που είχε σύνθημα “παίκτες και οπαδοί γινόμαστε ένα και συμπεριφερόμαστε ως ομάδα Α΄ Κατηγορίας”. Δικαιολογημένοι οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί.

Όλοι τώρα μας χρήζουν ως το ακλόνητο φαβορί για την άνοδο. Εμείς δεν αρνούμαστε τον τίτλο του φαβορί. Πολλές φορές είπαμε ότι έχουμε την καλύτερη ομάδα και αυτό φάνηκε και τώρα. Όμως, Μετά τη νίκη επί της Αλκής, οι ευθύνες όλων μας έναντι της Ιστορίας του ένδοξου Ολυμπιακού Λευκωσίας είναι ακόμη μεγαλύτερες. Δεν μας αποκοιμίζουν οι σειρήνες του εφησυχασμού. Έχουμε ακόμη τέσσερις τελικούς. Το κάθε παιχνίδι κρύβει μεγάλες παγίδες. Με ένα στραβοπάτημα όλα ανατρέπονται.

Από την εξώπορτα της Α’ Κατηγορίας πέφτουμε στην αβεβαιότητα. Σε αυτό το σημείο, δεν επιτρέπονται ούτε λάθη, ούτε υποτίμηση, ούτε τάσεις αυτοκτονίας. Οι τρεις επόμενοι αντίπαλοί μας αγωνίζονται για την επιβίωσή τους και ασφαλώς έχουν λόγο να διεκδικήσουν τη νίκη. Ασφαλώς ο αντίπαλοί μας βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία, όμως αυτά τα παιχνίδια κερδίζονται στο γήπεδο σε αγώνες 90 λεπτών και όχι στα προγνωστικά.

Από το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ακρίτα έχουμε υποχρέωση να συνεχίσουμε με το ίδιο σύνθημα. “Παίκτες, τεχνική ηγεσία, διοίκηση και οπαδοί ξαναγινόμαστε ένα” με τον ίδιο στόχο: τη νίκη. Προσπάθεια όλων μας είναι να φέρουμε στο γήπεδο πάνω από χίλιους οπαδούς μας. Αυτό το Σάββατο, Υποδεχόμαστε, Χειροκροτούμε και Ενισχύουμε την προσπάθεια της ομάδας μας για την άνοδο. Οι παίκτες μας και η τεχνική ηγεσία με τους πανηγυρισμούς στο Αμμόχωστος, μας μετέφεραν τον πόθο τους να αγωνίζονται στην Α΄ Κατηγορία. Σε αυτή την προσπάθειά τους, δεν τους αφήνουμε μόνους. Στεκόμαστε δίπλα τους και τους ενισχύουμε σε αθλητοπρεπή πλαίσια μέχρι και το τελευταίο λεπτό του κάθε παιχνιδιού.

Είμαστε τόσο κοντά στο όνειρο, όμως και τόσο μακριά. Σε όλους εμάς εναπόκειται να βρεθούμε αυτό το Σάββατο ακόμη πιο κοντά. Αυτό το Σάββατο όλοι οι Ολυμπιακοί αποδεικνύουν με την παρουσία τους στην κερκίδα του Μακαρείου τη θέλησή τους να καταθέσουν την ψυχή και να στείλουν το μήνυμα ότι ο Ολυμπιακός ξαναγράφει Ιστορία.
Όλοι λοιπόν αυτό το Σάββατο, να ξαναγράψουμε μια νέα χρυσή σελίδα στην Ιστορία του ένδοξου Ολυμπιακού Λευκωσίας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ