aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Από εκεί που έμεινε με τον ΑΠΟΕΛ με στόχο την 3η θέση

Ολυμπιακός: Από εκεί που έμεινε με τον ΑΠΟΕΛ με στόχο την 3η θέση

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στον Ολυμπιακό δεν… πετούν στα σύννεφα. Γνωρίζουν πως το σημερινό εντός έδρας παιχνίδι με την Καρμιώτισσα (19:00, Cytavision1), το οποίο εντάσσεται στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής, θα είναι δύσκολο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πτοούνται.

Με «φόρα» από τις καλές εμφανίσεις και τις πρόσφατες επιτυχίες απέναντι σε Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ, λένε ότι θα μπουν με αποφασιστικότητα στον αγωνιστικό χώρο και θα καταβάλουν κάθε δυνατότητα προσπάθεια ώστε να πιστώσουν στο ταμείο άλλους τρεις βαθμούς. Στόχος που, αν επιτευχθεί, θα τους ανεβάσει στο τρίτο σκαλοπάτι της βαθμολογίας και θα περιμένουν τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων για να διαπιστώσουν εάν θα κρατηθούν εκεί, μία στροφή πριν από το φινάλε του πρώτου γύρου.

Ο Κώστας Σεραφείμ δεν υπολογίζει στον Πάρη Ψάλτη λόγω μυϊκού προβλήματος. Ο Μαμαντού Σαμπίνια έχει ένα μικροπρόβλημα και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη. Το θετικό για τον Κύπριο προπονητή είναι πως οι Τζίνο φαν Κέσελ και Σαρφό βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ