aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Απαρηγόρητος ο Σαμπίνια

Ολυμπιακός: Απαρηγόρητος ο Σαμπίνια

Ο Σαμπίνια ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά την αποβολή του στο ματς με την ΑΕΚ. Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, ακόμα και χθες, αδυνατούσε να πιστέψει ότι δέχθηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο, κάτι που εν τέλει στοίχισε. Ο 29χρονος Πορτογάλος στόπερ ήταν απαρηγόρητος, υποστηρίζοντας ότι δεν είχε επαφή με τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, δεν τον ανέτρεψε και λανθασμένα ο διαιτητής τού έδειξε την άγουσα για τα αποδυτήρια, 10 λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

Ο Σαμπίνια αγωνίζεται για τρία χρόνια στον Ολυμπιακό και ποτέ προηγουμένως δεν είχε αποβληθεί. Το 46ο παιχνίδι με τη μαυροπράσινη φανέλα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, λοιπόν, άφησε την ομάδα του για πρώτη φορά με αριθμητικό μειονέκτημα, με τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού να εκφράζει μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη δυσαρέσκειά του.

Ο Χριστόφορος Τορναρίτης διερωτήθηκε κατά πόσο αξίζει κάποιος να βρίσκεται στον χώρο του ποδοσφαίρου, σημειώνοντας ότι δεν μπορεί το VAR να παρέμβει στην περίπτωση δεύτερης κίτρινης κάρτας. Με αυτά και με αυτά, ο Ολυμπιακός γνώρισε τη δεύτερη ήττα στο τρέχον πρωτάθλημα, παραμένοντας έτσι στους τέσσερις βαθμούς. Ακολουθεί το παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο την Ομόνοια και μετά τη διακοπή θα μετρήσει δυνάμεις εκτός έδρας με την Πάφος FC (16/10).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ