aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Ανανεωμένος και πεισμωμένος για μια νέα αρχή

Ολυμπιακός: Ανανεωμένος και πεισμωμένος για μια νέα αρχή

Με συντελεστή τερμάτων 1-9 και μόλις 1 βαθμό πιστωμένο στο ταμείο, ο Ολυμπιακός δεν έχει πολλά περιθώρια για νέες βαθμολογικές απώλειες. Στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Καρμιώτισσα, καλείται να σηκώσει ανάστημα, να πανηγυρίσει το πρώτο τρίποντο στο τρέχον πρωτάθλημα, ανοίγοντας αυτομάτως τους ορίζοντες προοπτικής ενόψει της συνέχειας.

Ο Γιάννης Πετράκης, δούλεψε το διάστημα της διακοπής σε τομείς που εντόπισε ότι δυσλειτουργούσαν και ευελπιστεί, ότι ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί πολύ καλύτερος, φτάνοντας στο ζητούμενο. Θα έχει ενδιαφέρον, επίσης, ο τρόπος που θα παρατάξει την ομάδα. Δηλαδή, εάν εγκαταλείψει τον προσφιλές σχηματισμό με τριάδα στην άμυνα και πάει σε τετράδα. Κάτι που έπραξε στο δεύτερο μέρος του προηγούμενου αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ και οι μαυροπράσινοι λειτούργησαν πολύ καλύτερα. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα δούμε τον Ολυμπιακό με νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα.

Στην αποστολή θα είναι για πρώτη φορά ο Σάσα Μάρκοβιτς, όπως και οι Μάρτιν Σλόγκαρ, Οσμάν Κορομά που αποκτήθηκαν από τον Άρη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ