aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Ανακοίνωσε καμερουνέζικο… βέλος για την επίθεση!

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε καμερουνέζικο… βέλος για την επίθεση!

Την απόκτηση του Έντγκαρ Σαλί ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός σε διαδικτυακό γκρουπ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Ο Καμερουνέζος είναι 27 ετών, αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός με προϋπηρεσία στην γαλλική Μονακό και στην γερμανική Νυρεμβέργη. Υπενθυμίζουμε πως ο Σαλί απασχόλησε και τη Νέα Σαλαμίνα στη μετεγγραφική περίοδο Ιανουαρίου 2020, με τις προσπάθειες των ερυθρολεύκων να μην καρποφόρησαν. Τέλος, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής είναι και διεθνής με την ομάδα του Καμερούν.

Η ατάκα των μαυροπρασίνων: «Εύχομαι να τιμήσει και να σεβαστεί τα ιερά χρώματα της ομάδας μας».

Άρχισε την ποδοσφαιρική πορεία του στην καμερουνέζικη ομάδα Β’ Κατηγορίας, Νγκαουντέρε, κάνοντας ντεμπούτο τη σεζόν 2008-09. Η ομάδα του, όμως, είχε υποβιβαστεί και ο Σαλί πήρε μετεγγραφή για την Κοτόν Σπορ στην Α’ Κατηγορία. Δεν το μετάνιωσε, καθώς πανηγύρισε το πρωτάθλημα και έγινε διεθνής με την Εθνική Καμερούν U20, που του άνοιξε τον δρόμο για να εντοπιστεί από ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Τελικά, η -υποβιβασμένη τότε- Μονακό τον απέκτησε τον Ιούλιο του 2011. Με πέντε γκολ σε 31 συμμετοχές βοήθησε τους Μονεγάσκους να πετύχουν την άνοδό τους, αλλά στη μεγάλη γαλλική κατηγορία δεν πήρε ευκαιρίες, αγωνιζόμενος μόλις μία φορά αλλαγή. Ακολούθησαν τρεις δανεισμοί του σε Λανς, Ακαντέμικα και Σεν Γκαλέν. Με την πρώτη, στη Β’ Κατηγορία Γαλλίας είχε πέντε γκολ σε 27 συμμετοχές, με τη δεύτερη στην Πορτογαλία δεν φάνηκε, αλλά με την ελβετική ομάδα πήγε πολύ καλά με οκτώ τέρματα σε 26 παιχνίδια.

Επόμενος σταθμός η Γερμανία. Με τα χρώματα της Νυρεμβέργης αγωνίστηκε σε 41 ματς της Β’ Κατηγορίας για δύο σεζόν, σκοράροντας τρεις φορές και βοηθώντας τη στη δεύτερη να εξασφαλίσει την άνοδο. Ωστόσο, στην τρίτη περίοδο με τη γερμανική ομάδα επαναλήφθηκε η ιστορία και στην Α’ Κατηγορία πήρε μόλις τρεις ευκαιρίες. Έτσι, το περασμένο καλοκαίρι εντάχθηκε στη Σεπσί, αλλά δεν καθιερώθηκε και αγωνίστηκε 12 φορές αλλαγή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ