aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Ανακατεύει υλικά για να βρει… συνταγή τελικού

Ολυμπιακός: Ανακατεύει υλικά για να βρει… συνταγή τελικού

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Προφανώς και το σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο την Ανόρθωση δεν αποτελεί πρόβα τελικού για τον Ολυμπιακό. Εξάλλου, μέχρι τις 15 Μαΐου, υπολείπονται τρεις σχεδόν εβδομάδες. Ο Τσεντομίρ Γιανέφσκι ωστόσο ούτε αδιαφορία θέλει να δει από τους παίκτες του ούτε σημάδια χαλάρωσης. Ο Σκοπιανός προπονητής ήταν και παραμένει το ίδιο απαιτητικός, κάτι που φροντίζει να υπενθυμίζει καθημερινώς στους ποδοσφαιριστές του.

Όπως ανακάτεψε την τράπουλα της ενδεκάδας σε προηγούμενες αναμετρήσεις, το ίδιο θα πράξει άλλη μία φορά. Θέλει να διατηρήσει σχεδόν όλους τους παίκτες σε εγρήγορση και ασφαλώς πανέτοιμους ενόψει του αγώνα της χρονιάς σε 20 μέρες. Αξιολόγησε την κατάσταση όλων και θα πράξει αναλόγως της κατάστασής τους. Εννοείται πως δεν πρόκειται να ρισκάρει τη συμμετοχή οποιουδήποτε παίκτη δεν είναι πανέτοιμος. Εδώ που τα λέμε, το ιατρικό δελτίο είναι «γεμάτο» από την αρχή της σεζόν, πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές ταλαιπωρήθηκαν από μυϊκά προβλήματα και ορισμένοι πέρασαν την πόρτα του χειρουργείου για να απαλλαγούν από ενοχλήσεις που ένιωθαν.

Ο Ολυμπιακός, πάντως, ξεπέρασε κάθε εμπόδιο στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, δείγμα της σπουδαίας δουλειάς που επιτελείται. Δεν λύγισε ακόμα και στο «χτύπημα» του κορωνοϊού. Με αργά και σταθερά βήματα επανήλθε, κερδίζοντας με το σπαθί του θέση στον τελικό του κυπέλλου μετά από 30 χρόνια.

Είπαμε, όμως: Μέχρι τον εν λόγω αγώνα, μεσολαβούν αρκετές μέρες και ο Τσεντομίρ Γιανέφσκι βρίσκεται στην… πρίζα. Θέλει να δει τους παίκτες του να διατηρούνται σε πολύ καλό επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας και κυρίως, να οδηγηθούν στη μάχη των μαχών με ανεβασμένο το ηθικό. Ως εκ τούτου εάν σήμερα ντουμπλάρουν τις νίκες επί της Ανόρθωσης στα πλέι οφ θα έχουν στείλει άλλο ένα δυνατό μήνυμα ενόψει του τελικού, χωρίς βεβαίως να προδικάζει οτιδήποτε το αποτέλεσμα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ