aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Άλλοι πέντε παίκτες εκτός πέραν του Ντουρμισάι

Ολυμπιακός: Άλλοι πέντε παίκτες εκτός πέραν του Ντουρμισάι

Με μισή ντουζίνα ποδοσφαιριστών να μην υπολογίζονται, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο Μακάρειο Στάδιο, αντιμετωπίζοντας απόψε την πρωτοπόρο ΑΕΚ. Η σημαντικότερη απώλεια ακούει στο όνομα Φιορίν Ντουρμισάι.

Ο Αλβανός επιθετικός που έκανε θετικότατη «είσοδο» στο κυπριακό πρωτάθλημα την προηγούμενη αγωνιστική στο «Στέλιος Κυριακίδης», αποκόμισε σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού στην προχθεσινή προπόνηση και μένει εκτός αγωνιστικής δράσης για δύο τουλάχιστον μήνες.

Η αρχική διάγνωση κάνει λόγο για αποκόλληση χιαστού συνδέσμου, κάτι που έφερε την απογοήτευση στον ποδοσφαιριστή, ο οποίος μετακόμισε στον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού από τον ΟΦΗ. Εκτός από το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι ο Μάριος Πεχλιβάνης, με κάταγμα στο δάκτυλο του ποδιού. Η εκτίμηση που έγινε είναι ότι μένει για ένα μήνα στα πιτς.

Οι Θωμάς Ιωάννου και Νάνι δεν υπολογίζονται λόγω μυικών ενοχλήσεων. Επίσης, οι Γκεριέρ και Σάλι που ήταν τραυματίες δεν θα προλάβουν το αποψινό παιχνίδι. Είναι που είναι εξαιρετικά ζόρικο δηλαδή το 90λεπτο με την ΑΕΚ, ήλθαν τα επιπλέον αγωνιστικά προβλήματα για να κάνουν ακόμα πιο δύσκολη την αποστολή για την ομάδα του Μάκη Σεργίδη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ