aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Αλλο ένα βήμα προς τη σωτηρία

Ολυμπιακός: Αλλο ένα βήμα προς τη σωτηρία

Τη νίκη που θα του επιτρέψει να κάνει άλλο ένα βήμα προς την παραμονή στην κατηγορία των «μεγάλων» και παραλλήλως θα ψαλιδίσει τη διαφορά στους δύο βαθμούς από τη σημερινή αντίπαλο θα κυνηγήσει ο Ολυμπιακός.

Απέναντι στην ΑΕΛ, οι Τακτακαλίτες αναγνωρίζουν τον υψηλό βαθμό δυσκολίας που έχει η αποστολή τους, ωστόσο με τον «αέρα» των πέντε βαθμών που μάζεψαν στα τρία τελευταία ματς (1-2-0), προσδοκούν ότι θα συνεχίσουν την ανοδική πορεία, ανανεώνοντας όσο γίνεται πιο σύντομα το εισιτήριο για την Α’ κατηγορία.

Eκτός επιλογών του Κυριάκου Πολυκάρπου είναι ο τιμωρημένος με κάρτες Σαμπίνια και ο εκτός πλάνου Σάλι. Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι απέναντι στη Δόξα, δεν αναμένονται σημαντικές διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα. Ο (κλινήρης) Νεντίμ Τούτιτς θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο των μαυροπρασίνων την επόμενη αγωνιστική και δη στο ματς με αντίπαλο την ΠΑΕΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ