aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Αλλαγή στάσης για Χριστοφόρου παρά τον θυμό

Ολυμπιακός: Αλλαγή στάσης για Χριστοφόρου παρά τον θυμό

Δεν θα καταγγείλει τελικά τον Μάριο Χριστοφόρου ο Ολυμπιακός, κατόπιν δεύτερων σκέψεων. Παρά τον θυμό που επικρατεί για την αντιμετώπιση στο νικηφόρο ματς κόντρα στον ΑΠΟΕΛ (1-0), οι μαυροπράσινοι διαφοροποίησαν την απόφασή τους.

Ωστόσο, ισχύει η επιστολή που έχει σταλεί στην ΚΟΠ με αίτημα τη συνάντηση με τον πρόεδρο της Επιτροπής διαιτησίας και αρχιδιαιτητή Μίλοραντ Μάζιτς.

Άλλωστε, διαιτησίες όπως αυτές του Μάριου Χριστοφόρου αυξάνουν κάθε χρόνο τις φωνές για κάθοδο ξένων διαιτητών. Αποκορύφωμα των διαμαρτυριών ήταν η φάση με την κουτουλιά του Άντον Μάγκλιτσα, με τους μαυροπράσινους να ζητούν κόκκινη κάρτα, καθώς και η ανατροπή του Γουίλσον εντός περιοχής.

Υπήρχαν όμως και άλλες αλλοπρόσαλλες αποφάσεις, όπως φουλ που δεν δόθηκαν και ήταν, φάουλ που δόθηκαν και δεν ήταν, καθώς και χτυπήματα που πέρασαν στον ντούκου. Ο Ολυμπιακός ευελπιστεί ότι δεν θα τύχει ξανά τέτοιας αντιμετώπισης, γι’ αυτό άλλωστε ζήτησε και τη συνάντηση με τον καθ’ ύλην αρμόδιο για θέματα διαιτησίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ