aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Αλλαγές με Ομόνοια ενόψει Εθνικού

Ολυμπιακός: Αλλαγές με Ομόνοια ενόψει Εθνικού

Όπως εξελίχθηκε η σεζόν, ο Μάρτιος είναι προ των πυλών και ο Ολυμπιακός κρατά δύο καρπούζια κάτω από τη μασχάλη. Για πρώτη φορά μάλιστα θα συμμετάσχει στον «όμιλο του τίτλου», ενώ παραλλήλως θέλει να προχωρήσει και στο κύπελλο.

Αύριο έχει πρεμιέρα στο α’ γκρουπ υποδεχόμενος την Ομόνοια και την ερχόμενη Τετάρτη θα φιλοξενηθεί από τον Εθνικό στο Δασάκι για τον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό κυπέλλου. Αναγνωρίζοντας όμως ότι στο πρωτάθλημα δεν μπορεί να πάει πιο ψηλά έτσι κι αλλιώς, είναι φυσικό να έχει περισσότερο την προσοχή του στο κύπελλο.

Έτσι, είναι επόμενο ο Τσεντομίρ Γιανέφσκι να κάνει διαχείριση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας του στα ματς του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από το αυριανό απέναντι στο «τριφύλλι». Κάτι που προϊδεάζει αλλαγές στο αρχικό σχήμα ή, αν προτιμάτε, προφύλαξη κάποιων ατού για να είναι «φρέσκα» στο παιχνίδι με τους μπλε της Άχνας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ