aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακό: Γκεριέ με κάθε επισημότητα

Ολυμπιακό: Γκεριέ με κάθε επισημότητα

Το περασμένο Σάββατο έγινε γνωστή η απόκτηση του Ντόναλντ Γκεριέ μέσω της ανάρτησης του Χριστόφορου Τορναρίτη και πριν από λίγο ήρθε η ενημέρωση από τον Ολυμπιακό. Όπως αναφέρεται, η συμφωνία των δύο πλευρών είναι διάρκειας ενός χρόνου:

«Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 33χρονο διεθνή Αϊτινό αριστεροπόδαρο μπακ-χαφ Donald Guerrier, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 1 έτους.

Ο Guerrier, είναι γνωστός στο κυπριακό κοινό μετά το πέρασμα του από τον Απόλλωνα στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου 2020-21 με τον οποίο κατέγραψε 9 συμμετοχές, σημειώνοντας 4 τέρματα. Στο παρελθόν αγωνίστηκε μεταξύ άλλων στις ομάδες Violette AC, America des Cayes, Wilsa Krakow, Alanyaspor, Qarabag και Neftci Baku.

Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Αϊτής με την οποία μέχρι στιγμής κατέγραψε 50 συμμετοχές σημειώνοντας 11 τέρματα.

Καλωσορίζουμε τον Donald Guerrier στη μεγάλη οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και του ευχόμαστε Υγεία, Δύναμη και κάθε Επιτυχία με τη φανέλα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ