aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακό: Φιρμάνι για Ενόχ και Γκόρουπετς

Ολυμπιακό: Φιρμάνι για Ενόχ και Γκόρουπετς

Ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και επίσημα είναι οι Λουίς Ενόχ και Τόνι Γκόρουπετς. Οι δύο ποδοσφαιριστές με προϋπηρεσία στην Κύπρο εντάσσονται στο ρόστερ των μαυροπρασίνων, οι οποίοι ποντάρουν στην εμπειρία τους στη μάχη για παραμονή στην κατηγορία.

Η ανακοίνωση για Γκόρουπετς

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 29χρονο Κροάτη αμυντικό Toni Gorupec, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Gorupec, ο οποίος είναι γνωστός στο φίλαθλο κοινό απο την πρόσφατη παρουσια του στην ομάδα του Εθνικού Άχνας, έχει στο παρελθόν αγωνιστεί μεταξύ άλλων στις ομάδες Rudeš, Vitória Setúbal, Santa Clara και Astra Giurgiu.

Καλωσορίζουμε τον Toni Gorupec στη μεγάλη οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και του ευχόμαστε Υγεία, Δύναμη και κάθε Επιτυχία με τη φανέλα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ!

Η ανακοίνωση για Ενόχ

«Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 28χρονο Καμερουνέζο επιθετικό Lewis Enoh, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Ο Enoh, ο οποίος είναι γνωστός στο φίλαθλο κοινό απο την παρουσια του στην ομάδα της ΠΑΕΕΚ Κερύνειας την σεζόν 2021-2022, έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε ομάδες του Βελγίου, Πορτογαλίας και Ρουμανίας»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ