aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟι Τακτακαλίτες πήραν για τα καλά φόρα!

Οι Τακτακαλίτες πήραν για τα καλά φόρα!

Με την επιστροφή στην Κύπρο του Χριστόφορου Τορναρίτη, αρχηγού του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού, εντάθηκαν οι ενέργειες για την ολοκλήρωση του μετεγγραφικού σχεδιασμού.

Μετά τις πρόσφατες ανακοινώσεις των Μάριο Κίρεφ, Κίκο, Πάβολ Μπάιζα και Σαμπίνια, αποκτήθηκαν προηγουμένως οι Εγιόνγκ Ενόχ, Γιώργος Οικονομίδης, Πάρης Ψάλτης και, ασφαλώς, έπονται τουλάχιστον άλλες τόσες προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πάμπος Χριστοδούλου, διατηρεί ανοιχτή γραμμή με παίκτες που τον ενδιαφέρουν και κρίνει ότι έχουν το αγωνιστικό υπόβαθρο για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις, αναμένοντας την υπογραφή τους.

Οι μαυροπράσινοι, όπως έγινε γνωστό από τη χθεσινή κλήρωση, θα αναμετρηθούν στις πρώτες πέντε αγωνιστικές του νέου πρωταθλήματος με ΑΠΟΕΛ (εκτός), Δόξα, Νέα Σαλαμίνα (εκτός), ΑΕΚ (εντός) και Απόλλων (εκτός). Τέσσερις εξ αυτών είχαν -υπενθυμίζουμε- τερματίσει στη λήξασα σεζόν στην πρώτη εξάδα, κάτι που δεικνύει και τον βαθμό δυσκολίας. «Επιστρέφουμε εκεί που ανήκουμε. Έχουμε στόχο την παραμονή. Το πρωτάθλημα θα είναι πολύ δύσκολο και ευελπιστούμε ότι θα διεκδικούμε τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια», σχολίασε ο πρόεδρος Κώστας Σεραφείμ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ