aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ«Οι πόρτες του Ολυμπιακού ήταν και θα παραμείνουν ανοικτές για σένα»

«Οι πόρτες του Ολυμπιακού ήταν και θα παραμείνουν ανοικτές για σένα»

Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση του Ολυμπιακού ευχαριστεί τον Νίκο Νικολάου για όλα όσα πρόσφερε στους μαυροπράσινους τα τελευταία 15 και πλέον χρόνια.

Αναλυτικά:

«Ο Νίκος Νικολάου βρίσκεται στην οικογένεια του Ολυμπιακού ως ποδοσφαιριστής αλλά και ως προπονητής τα τελευταία 15 και πλέον χρόνια. Ήταν παρόν στα εύκολα, ήταν παρόν και στα δύσκολα. Ήταν εκεί στις χαρές, αλλά και στις λύπες της ομάδας μας. Έκανε πρωταθλητισμό, αλλά και αγωνίστηκε με εφηβικές ομάδες ως ΑΡΧΗΓΟΣ και στηλοβάτης των αποδυτηρίων στις δύκολες χρονιές 13-15.

Το καλοκαίρι του 17 οι δρόμοι του Ολυμπιακού και του Νίκου θα χωρίσουν. Ο Νίκος θα ακολουθήσει την δική του πλέον πορεία ως προπονητής, και ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει το δικό του γολγοθά. Ένα είναι βέβαιο: Ο Νίκος ήταν και θα παραμείνει ένας από εμάς, γνήσιος Ολυμπιακός, αγνός φίλος και οπαδός της ομάδας.

Μια ανακοίνωση δεν είναι αρκετή να περιγράψει την εκτίμηση που τρέφει ο κόσμος του Ολυμπιακού αλλά και το Δ.Σ. στον Νίκο Νικολάου. Καλή επιτυχία ΑΡΧΗΓΕ στην πορεία σου, και ευχόμαστε στο μέλλον να ξανανταμώσουμε. Οι πόρτες του Ολυμπιακού ήταν και θα παραμείνουν ανοικτές για σένα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ