aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟι Ολυμπιακοί υποστηρίζουν: «Κάτι μεσολάβησε στα αποδυτήρια»

Οι Ολυμπιακοί υποστηρίζουν: «Κάτι μεσολάβησε στα αποδυτήρια»

Ανακοίνωση από τους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού μετά την ήττα από την Δόξα στην πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ, οι οποίοι αναφέρονται σε…. πρόβλημα υπάρχει εσωτερικά στην ομάδα και απαιτούν από την διοίκηση του σωματείου να επέμβει άμεσα και αποφασιστικά να το λύσει. Η ανακοίνωση αναρτήθηκε μετά την ήττα από την Δόξα.

Διαβάστε επίσης: Χρύσης: «Τέτοια εμφάνιση δεν θα ξαναγίνει»

Aναλυτικά:

«Δεν χωρά αμφιβολία πως μέσα στη βδομάδα που μας πέρασε κάτι μεσολάβησε στα αποδυτήρια της ομάδας μας. Η ομάδα που αγωνίστηκε σήμερα καμία σχέση δεν έχει με αυτή που πάλεψε τα τελευταία κρίσιμα παιχνίδια με νύχια και με δόντια για 90’ (και βάλε) λεπτά κάνοντας φίλους και εχθρούς πραγματικά να την θαυμάζουν.

Ακούμε πολλά, όμως υπεύθυνα δεν θα πούμε ό,τι για το καλό του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Παράλληλα ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από την διοίκηση του σωματείου να επέμβει άμεσα και αποφασιστικά να λύσει το οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρχει εσωτερικά στην ομάδα μας για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε σοβαρά και εστιασμένα στον ένα και μοναδικό μας στόχο προλαβαίνοντας δυσάρεστες εξελίξεις.

Θα κλείσουμε με το εξής, απευθυνόμενοι σε όλους μας ανεξαιρέτως, Παίκτες, Προπονητικό Επιτελείο, Διοίκηση και τον περήφανο Κόσμο του σωματείου μας: ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΓΙΑ 26 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. Τώρα στα δύσκολα που η μπάλα “καίει” ας είμαστε όλοι διπλά σοβαροί και ξύπνιοι αποφεύγοντας μεμψιμοιρίες μεταξύ μας και λάθη του παρελθόντος.

ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ… ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ… Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ, 1931».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ