aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ«Οι Ολυμπιακοί έκαναν το Τσίρειο έδρα τους, θα το θυμόμαστε για χρόνια»

«Οι Ολυμπιακοί έκαναν το Τσίρειο έδρα τους, θα το θυμόμαστε για χρόνια»

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Κώστας Σεραφείμ, με ανακοίνωση του, αναφέρθηκε στη νίκη απέναντι στον Άρη, η οποία κράτησε την ομάδα ζωντανή στην παραμονή στην Α’ Κατηγορία.

Η ανακοίνωση:

«Φίλοι του Ολυμπιακού

Είναι με ιδιαίτερη χαρά αλλά και συγκίνηση που απευθύνομαι σήμερα σε σας, μια μέρα μετά τη μεγαλειώδη εμφάνιση της ομάδας και τη μεγάλη νίκη επί του Άρη που μας κράτησε ζωντανούς στον στόχο της παραμονής.

Θα ήθελα καταρχήν να ευχαριστήσω όλους εσάς όσοι βρεθήκατε δίπλα στην ομάδα μας και δημιουργήσατε μια ατμόσφαιρα που να είστε σίγουροι ότι βοήθησε τους παίκτες στο γήπεδο για τη μεγάλη τους επιτυχία. Μετατρέψατε το Τσίρειο σε έδρα μας, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα που όλοι όσοι παρευρέθηκαν θα την θυμούνται για πολλά χρόνια, όπως θα θυμούνται και την περηφάνεια που ένιωσαν μετά το τέλος του αγώνα. Από την αρχή της περιόδου τονίσαμε το σημαντικό ρόλο που έχει να επιδείξει η μαζική παρουσία του κόσμου και δώσαμε το σύνθημα “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ”.

Χθες για ακόμη μια φορά ο κόσμος του Ολυμπιακού έγινε ένα με την ομάδα και έδωσε βροντερό το μήνυμα ότι είναι εδώ για να διαδραματίσει το δικό του ρόλο στην προσπάθεια για παραμονή. Αυτό μας γεμίζει όλους, διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες με δύναμη, για να συνεχίσουμε μέχρι να ολοκληρώσουμε τον άθλο μας.

Φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αγωνιστικό κομμάτι δύο είναι τα θετικά. Πρώτο: Είδαμε τους παίκτες μας στο γήπεδο να παίζουν όπως μας συνήθισαν με ψυχή και καρδιά και να δείχνουν ότι ήταν διατεθειμένοι να τα δώσουν όλα για να φθάσουν στην πολυπόθητη νίκη. Η απόδοση όλων όσων αγωνίστηκαν ήταν συγκλονιστική. Υπήρχαν περιπτώσεις, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο που το παιγνίδι εξελίχθηκε σε μια μάχη που «έπεφταν κορμιά». Μια μάχη που θα την κέρδιζε η ομάδά εκέινη που θα έδινε και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεων της. Δεύτερο: Οι νεοαποκτηθέντες παίκτες μας έδειξαν ότι άρχισαν να προσαρμόζονται για τα καλά στη νέα τους ομάδα και να προσφέρουν αυτό που περιμένουμε από αυτούς. Τους είδαμε και αυτούς παθιασμένους να αγωνίζονται με όλες τους τις δυνάμεις για τη νίκη. Μας έστειλαν ένα ελπιδοφόρο μήνυμα ότι είναι έτοιμοι να βοηθήσουν για την παραμονή. Τέλος, δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει το μεγάλο πανηγύρι που στήθηκε μετά τη νίκη με τη συμμετοχή παικτών τεχνικής ηγεσίας και κόσμου. Ήταν η επιβεβαίωση για άλλη μια φορά ότι ο Ολυμπιακός Λευκωσίας αποτελεί μια μεγάλη οικογένεια, άρρηκτα συνδεδεμένη που μπορεί να επιτύχει πολλά.

Φίλοι του Ολυμπιακού

Το ερχόμενο Σάββατο ο Ολυμπιακός μας αγωνίζεται στο Μακάρειο. Ας δώσουμε μαζικά το παρόν μας για να υποδεχτούμε τους νικητές του Τσιρείου. Ας τους ετοιμάσουμε την υποδοχή που τους αξίζει γιατί τους αξίζει. Ας τους βοηθήσουμε σε ακόμη ένα δύσκολο αγώνα για ένα θετικό αποτέλεσμα. Ας έλθουμε στο γήπεδο, με ψηλά το μέτωπο και περήφανοι που είμαστε Ολυμπιακοί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ