aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΟι μοιραίοι και ο... ωραίος! (video+pics)

Οι μοιραίοι και ο… ωραίος! (video+pics)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Πήραν αυτό που δεν ήθελαν Ολυμπιακός και Άρη στο Μακάρειο. Οι δύο ομάδες έμειναν στο στείρο 0-0 με τους μαυροπράσινους να είναι καλύτερους, αλλά την «Ελαφρά Ταξιαρχία» να χάνει τις πιο μεγάλες φάσεις με το δοκάρι του Αλέξε και το χαμένο πέναλτι του Αουρέλιο. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και έφτιαξε πιο μεγάλες ευκαιρίες από την Άρη για να ανοίξει το σκορ. Μοιραίος για την ομάδα του Τακτακαλά ο Μάριος Πεχλιβάνης, ο οποίος σε δύο περιπτώσεις, από καλή θέση στην περιοχή, δεν έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Στην πρώτη, στο 6ο λεπτό σούταρε δυνατά, αλλά ο Νουρεντινόφσκι έδιωξε με τα πόδια, ενώ στο 43ο λεπτό έκανε πάλι το συρτό σουτ, όμως η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Από την άλλη, ο Άρης παρατάχθηκε με ένα… συντηρητικό σύστημα (3 κεντρικοί αμυντικοί και 2 ανασταλτικοί μέσοι), με αποτέλεσμα να είναι ακίνδυνος επιθετικά. Πιο καλή φάση, αν μπορεί να χαρακτηριστεί τέτοια, για τους πράσινους της Λεμεσού ήταν ένα δυνατό σουτ του Ντρομπάροφ στο 45’+2, που έφυγε λίγο έξω από την εστία του Χίντι. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός άρχισε και πάλι πιο δυνατά και μέχρι το 65ο λεπτό ήταν το απόλυτο αφεντικό στο γήπεδο. Η ομάδα του Χρύση Μιχαήλ έφτιαξε 2 πολύ μεγάλες φάσεις για να ανοίξει το σκορ. Στο 46ο λεπτό ο Τόρες από κοντά έκανε την προβολή, αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα έξω, ενώ στο 54o λεπτό ο Πεχλιβάνης από πολύ καλή θέση στην περιοχή αστόχησε.

Ο Άρης δεν μπορούσε να απειλήσει την εστία του Χίντι, αλλά όταν το έκανε έφτασε μία ανάσα από το 0-1. Στο 71ο λεπτό ο Αλέξε έκανε την κεφαλιά, μετά από σέντρα του Μουλόπουλου, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, αφού σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι. Η ευκαιρία αυτή ανέβασε το ηθικό των πρασίνων, οι οποίοι από εκείνο το σημείο του αγώνα και έπειτα ήταν πιο απειλητικοί για την εστία του Χίντι, αλλά δεν μετουσιώσαν τις φάσεις που έφτιαξαν σε κάποιο γκολ. Τελικά, το καλύτερο οι δύο ομάδες μας το φύλαξαν για το φινάλε. Στις καθυστερήσεις ο Άρης κέρδισε πέναλτι, ο Αουρέλιο ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Χίντι έπεσε σωστά, έδιωξε και κράτησε το 0-0, που ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Ολυμπιακός (Χρύσης Μιχαήλ): Χίντι, Αντωνίου, Σωτηρίου, Χριστοφίδης, Σαμάρας, Πολυκάρπου (90’+5 Σεραφείμ), Μιγκουελίτο, Παχίπης (78’ Παντελή), Πεχλιβάνης, Κάστρο (86’ Μενελάου), Τόρες.

Άρης (Γιάννης Χριστόπουλος): Νουρεντινόφσκι, Μουλόπουλος, Κυριάκου, Λεονάρντο, Ντρομπάροφ, Ευσταθίου (84’ Αουρέλιο), Παναγή, Ενγκολόκ, Φράγκος (79’ Μαραγκουδάκης), Αλέξε, Πάγκαλος (58’ Γιούσεφ).

Σκόρερ: –

Κίτρινες: Αλέξε, Ντρομπάροφ

Αποβολές:

Στάδιο: Μακάρειο

Διαιτητής: Τσούκκας Αβραάμ

Α’ Βοηθός: Χρίστου Αριστείδης

Β’ Βοηθός: Δημητριάδης Μάριος

4ος: Νικολάου Στ. Νικόλας

Παρατηρητής Διαιτησίας: Αργυρού Μιχάλης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ