aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟι μάγκες του Τακτακαλά!

Οι μάγκες του Τακτακαλά!

TOY ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Η συγκίνηση και το δάκρυ που κύλησε στο πρόσωπο του Κώστα Σεραφείμ, μιλώντας στην κάμερα της Cytavision μετά την ιστορική νίκη επί της ΑΕΚ (1-0), λέει πολλά, πάρα πολλά. «Μιλά» στην καρδιά του κόσμου του Ολυμπιακού και κυρίως, των ανθρώπων που ζουν την ομάδα καθημερινώς. «Υπάρχει έντονη συναισθηματική φόρτιση σε όλους μας γιατί οι κόποι ευοδώθηκαν και καταφέραμε να μπούμε στην εξάδα. Είναι μεγάλη στιγμή για τον Ολυμπιακό μας», ανέφερε ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές στον Τακτακαλά.

Τι και αν οι μαυροπράσινοι δέχθηκαν ισχυρό πλήγμα με την αιφνίδια αποχώρηση του Γιάννη Πετράκη; Τι και αν χτυπήθηκαν από τον κορωνοϊό και κάθε φύσεως προβλήματα τραυματισμών; Πήραν εν τέλει αυτό που οι πλείστοι ποδοσφαιρόφιλοι θεωρούσαν ότι άξιζαν, με βάση την απόδοση καθόλη τη διάρκεια της σεζόν.

Διαβάστε επίσης: «Μπαμπά, ερέξαμεν τον ΑΠΟΕΛ!»

Με γκολ του Βασίλη Μάντζη στο 17ο λεπτό (προηγήθηκε εξαιρετικός συνδυασμός), οι Τακτακαλίτες κέρδισαν την ΑΕΚ, εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στο πρώτο γκρουπ των πλέι οφ για πρώτη φορά στην ιστορία τους και ασφαλώς, απέβαλαν κάθε έγνοια για παραμονή στην Α’ Κατηγορία. Με καρδιά, ψυχή, πείσμα, πάθος και άριστα στημένοι στον αγωνιστικό χώρο, πανηγύρισαν τη σπουδαιότερη επιτυχία τους, βάζοντας πλέον πλώρη για τη διάκριση στο κύπελλο και βεβαίως, την καλύτερη δυνατή πορεία στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ