aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ«Οι απειλές σε διαιτητές και παίκτες είναι προνόμια άλλων…»

«Οι απειλές σε διαιτητές και παίκτες είναι προνόμια άλλων…»

Οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού Λευκωσίας τοποθετούνται μέσω ανακοίνωσής τους μετά τη νίκη του Άρη στο Δασάκι δημοσιεύοντας ένα κείμενο που γράφτηκε μια μέρα πριν, όπως αναφέρουν, αλλά προτίμησαν να το αναρτήσουν απόψε…

Αναλυτικά:

«Το κείμενο που ακολουθεί γράφτηκε εψές αργά το βράδυ. Δεν δημοσιοποιήθηκε όμως γιατί δεν θέλαμε να προηγηθεί της μεγαλειώδης, σημαντικότατης και “ανέλπιστης” πρώτης νίκης του Άρη Λεμεσού εκτός έδρας στο πρωτάθλημα.

Πέρα από την πλάκα αδέρφια οι προθέσεις των υπολοίπων άρχισαν να φαίνονται ξεκάθαρα γι αυτό και θα θέλαμε να τοποθετηθούμε.

Καταρχάς, είναι απαίτηση μας στους εναπομείναντες αγώνες η ομάδα μας να τα δώσει όλα. Βγάζοντας ό,τι καλύτερο διαθέτει να επανέλθει άμεσα στις εξαιρετικές εμφανίσεις του α’ γύρου, μαζί με το περίσσιο πάθος και την θέληση που μας συνήθισε. Αλλιώς δεν έχουμε καμία τύχη απέναντι στα ποδοσφαιρικά “μεγαθήρια” για την παραμονή.

Ταυτόχρονα, ακόμα μια απαίτηση των απλών, αγνών οπαδών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ είναι το σωματείο μας να ΜΕΙΝΕΙ ΕΞΩ από την πλεκτάνη και τα υπόγεια παιχνίδια που παίζονται για την παραμονή στην κατηγορία. Τέτοια επιτεύγματα μέσω ξεκάθαρων απειλών σε αποδυτήρια πριν και κατά την διάρκεια των αγώνων σε παίκτες και διαιτητές είναι προνόμια άλλων κι ας τα χαίρονται. Θέλουμε τον ΤΑΚΤΑΚΑΛΑ καθαρό κι αμέτοχο απ’ όλα αυτά και θα έρθει η ώρα που αυτό που γίνεται θα μας το ξεπληρώσει η ιστορία.

Αδέρφια, είτε πέσουμε τον Φεβράρη, είτε τον Μάη, είτε το 3018 μ.χ. πάλι περήφανοι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ θα είμαστε χωρίς να ξενερώνουμε και να υποκύπτουμε ποτέ ακολουθώντας την ιδέα μας παντού».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ