aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟ Βαλικάεφ, η προσφυγή και η Αλκή

Ο Βαλικάεφ, η προσφυγή και η Αλκή

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Το έπαιρναν από εδώ, το έπαιρναν από εκεί και τελικά κατέληξαν στον Αρτούρ Βαλικάεφ. Η διοίκηση του Ολυμπιακού ήλθε σε συμφωνία με τον Ρώσο ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και εκφράζεται η αισιοδοξία πως θα δώσει τις δέουσες λύσεις στην ομάδα ώστε να καταφέρει να υλοποιήσει τον στόχο της.

Ο Βαλικάεφ γεννήθηκε στις 8 Ιανουαρίου του 1988 και αγωνιζόταν στην Α’ Κατηγορία του εσθονικού πρωταθλήματος και δη στην Καλιού Νομέ (45 αγώνες, 11 τέρματα). «Το Διοικητικό Συμβούλιο καλωσορίζει τον Αρτούρ στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού», αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν οι μαυροπράσινοι. Έχει ύψος 1.91μ. κάτι που μεταξύ άλλων είχε ληφθεί υπόψη, αφού η ομάδα της Λευκωσίας υστερούσε στο συγκεκριμένο τομέα.

Να μην ξεχνάμε πως και ο Ελλαδίτης αμυντικός Νικόλαος Ζιάμπαρης είναι υψηλόσωμος. Όσον αφορά στον τελευταίο, κατέθεσε προσφυγή για διακοπή συμβολαίου με τον ΟΦΗ. Εκδικάζεται τη Δευτέρα η υπόθεση και ελπίζουν στον Ολυμπιακό σε συμβιβασμό για να τον αφήσουν νωρίτερα ελεύθερο και να εγγραφεί στο ρόστερ. Από εκεί και πέρα, συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει του σημαντικού εκτός έδρας αγώνα με την Αλκή. Ο Χρύσης Μιχαήλ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ισλι Χίντι, ο οποίος συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό καρτών.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο νεαρός Στυλιανός Κωνσταντίνου. Ο Κυριάκος Πολυκάρπου προπονείται κανονικά και εκτός απροόπτου θα είναι στη διάθεση του προπονητή του. Δεν θα είναι στο αρχικό σχήμα και μόνο αν χρειαστεί θα αγωνιστεί. Σίγουρα εκτός θα είναι ο Κωνσταντίνος Σαμάρας, μια απουσία που είναι σημαντική. Ο Γιάννης Σεραφείμ και ο Άγγελος Πουγιούκκας ξεπέρασαν το πρόβλημά τους και θα βρίσκονται στις επιλογές του προπονητή τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ