aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑO Tορναρίτης δεν σκαμπάζει από κτηνοτροφία, ο «Καραβίδας» ίσως…

O Tορναρίτης δεν σκαμπάζει από κτηνοτροφία, ο «Καραβίδας» ίσως…

«Έχω έτοιμες για τον φίλο μου τον “Καραβίδα” οκτώ κουέλλες που την Ανάριτα, έναν τράουλλο του Κορμακίτη για αναπαραγωγή και όσες όρνιθες θέλει δώρο που μένα για το κοπάδι του με αγάπη», απάντησε ο Χριστόφορος Τορναρίτης του Ολυμπιακού Λευκωσίας στον Κώστα Χριστοδούλου της Δόξας (άλλως «Καραβίδας»).

Γιατί; Επειδή ο τελευταίος είπε πως αν υποβιβαστεί η Δόξα θα παρατήσει την ομάδα του και θα πάει λέει, να γίνει βοσκός. Θα του πήγαινε εδώ που τα λέμε. Δεν καταλάβαμε… Μόνο να το ψήνει κρέας και να το τρώει είναι ικανός; Να δούμε και στην εκτροφή πόσα απίδια χωράει ο σάκος «Καραβίδα» μας.

Πάμε, όμως, και στον Τορναρίτη. Ο οποίος μάλλον δεν το έχει φαίνεται με το χιούμορ. Τουλάχιστον δεν το έχει στον βαθμό που πιστεύουν πως το έχει όσοι τον αγαπάνε αντιδρώντας με καρδούλες και φατσούλες «χαχα» στις «αστείες» αναρτήσεις του.

Γιατί δεν το έχει με το χιούμορ; Επειδή στην πραγματικότητα μόνο αυτός ίσως να γέλασε με τον «τράουλλο» και τις «κουέλλες», γράφοντάς το.

Πάμε τώρα στα καημένα τα «κτηνά» που δεν φταίνε σε κανέναν αρχίζοντας με λίγα μαθήματα σχετικά με τις ονομασίες τους στην Κύπρο: Τράουλλος είναι ο τράγος και ζευγαρώνει μόνο με τις αίγες, δηλαδή της κατσίκες. Οι κουέλλες Χριστόφορε, είναι τα θηλυκά πρόβατα τα οποία ζευγαρώνουν μόνο με κριάρια και οι κατσέλλες είναι οι αγελάδες, οι οποίες ζευγαρώνουν μόνο με τα βόδια. Οπόταν και στην πραγματικότητα να χαρίσεις τον τράουλλο σου και τους κουέλλες σου στον Καραβίδα, αναπαραγωγή δεν γίνεται. Ξέχνα το…

Τουλάχιστον, αποκλείεται να πιστέψει ποτέ κανείς, πως ο Τορναρίτης ασχολείται ή γνωρίζει πολλά πράγματα για την κυπριακή κτηνοτροφία. Ο Καραβίδας, για να συνεφέρνει κιόλας τη λέξη «βοσκός», ναι, ο Τορναρίτης όμως, σίγουρα όχι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ