aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟ Πάμπος σηκώνει μανίκια!

Ο Πάμπος σηκώνει μανίκια!

Τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού θα πιάσουν σήμερα πιο ζεστά δουλειά, αναφορικά με τον μετεγγραφικό σχεδιασμό. Με επικεφαλής τον Χριστόφορο Τορναρίτη θα έχουν συνάντηση με τον νέο προπονητή των μαυροπρασίνων Πάμπο Χριστοδούλου, για να τεθεί επί τάπητος το πλάνο στελέχωσης του έμψυχου δυναμικού της σεζόν 2019-20. Θα μιλήσουν για τον προϋπολογισμό, τους ποδοσφαιριστές του υφιστάμενου ρόστερ και τις σκέψεις για την ενίσχυση.

Προς το παρόν, το μόνο δεδομένο είναι ότι ο Κύπριος τεχνικός ζήτησε την παραμονή τριών «λεγεωνάριων», οι οποίοι βοήθησαν στην επίτευξη της ανόδου στην Α’ Κατηγορία. Πρόκειται για τους Ροζέριο Ρέις, Ζοσέ Ρομό και Νανίσιο Μέντες. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν θα παραμείνουν άλλοι ποδοσφαιριστές του ρόστερ, είτε ξένοι-κοινοτικοί είτε Κύπριοι. Περισσότερα θα γίνουν γνωστά μετά το πέρας της σημερινής συνάντησης.

Αναφορικά με τους μετεγγραφικούς στόχους της εγχώριας αγοράς, πέρα από το ενδιαφέρον για τον Εγιόνγκ Ενόχ, για τον οποίον γράψαμε σε προηγούμενη έκδοση, διέρρευσαν επαφές με τους Γιώργο Λοΐζου και Γιώργο Οικονομίδης.

Ωστόσο, ακόμη δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν οτιδήποτε οι μαυροπράσινοι, καθώς όλα βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο. Όταν παρθούν οι αποφάσεις από τους καθ’ ύλην αρμόδιους, θα είναι σε θέση να ειπωθούν και να γραφτούν περισσότερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ