aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟ Πάμπος μετά την εξάρα χαρακτήρισε αδικαιολόγητους τους παίκτες του

Ο Πάμπος μετά την εξάρα χαρακτήρισε αδικαιολόγητους τους παίκτες του

Τεράστια νίκη σε έκταση σκορ και σημασίας πέτυχε ο Ολυμπιακός Λευκωσίας που συνέτριψε με 6-2 τη  Δόξα στο Μακάρειο, στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ο Πάμπος Χριστοδούλου χαρακτήρισε αδικαιολόγητο τον τρόπο που μπήκαν οι παίκτες του στην αρχή της αναμέτρησης, ενώ σημείωσε πως η εικόνα του αγώνα θα ήταν διαφορετική αν ήταν πιο εύστοχη η Δόξα στις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Πάλι δεν ξεκινήσαμε καλά. Δεχθήκαμε ένα γκολ αν και ήταν ισορροπημένο το παιχνίδι. Είπα και στους παίκτες στα αποδυτήρια ότι είναι αδικαιολόγητοι να μην μπαίνουμε καλά στις αρχές του αγώνα. Στη συνέχεια ισοφαρίσαμε και προηγηθήκαμε, όμως και η Δόξα είχε καλές ευκαιρίες. Μετά το 2-1 ήρθε η ισοφάριση και στις αρχές του β΄ημιχρόνου η Δόξα ήταν καλύτερη από εμάς, είχε πολλές ευκαιρίες και ήταν εύστοχη η εικόνα του αγώνα θα ήταν διαφορετική. Στη συνέχεια όμως όταν προηγηθήκαμε ξανά ήμασταν καλύτεροι και κερδίσαμε δίκαια. Και αυτοί που μπήκαν αλλαγή βοήθησαν πάρα πολύ και πετύχαμε μία μεγάλη νίκη όπως φαίνεται και από το 6-2. Να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας που μας στήριξαν και τα παιδιά που αγωνίστηκαν αν και είχαν μερικά προβλήματα και έσφιξαν τα δόντια. Η Δόξα είναι μία καλή ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα βρει τα πόδια της. Τα ίδια προβλήματα είχαμε και εμείς στην αρχή του πρωταθλήματος, που δεν βρίσκαμε το εύκολο γκολ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ