aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟ Πάμπος για την προετοιμασία, το πρώτο φιλικό και τον μετεγγραφικό σχεδιασμό

Ο Πάμπος για την προετοιμασία, το πρώτο φιλικό και τον μετεγγραφικό σχεδιασμό

Νικηφόρα άρχισε τα φιλικά του για το τρέχον καλοκαίρι ο Ολυμπιακός, καθώς επικράτησε με 2-0 της Γκαντζασάρ Καπάν στο Μπάνσκο. Στο πλαίσιο του αγώνα, ο τεχνικός των μαυροπρασίνων, Πάμπος Χριστοδούλου μίλησε στο γραφείο Τύπου της ομάδας του για τον αγώνα αλλά και γενικότερα την προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά:

«Καταρχήν ήταν το πρώτο φιλικό μετά από σκληρή προετοιμασία των τελευταίων 10 ημερών και έδωσε την ευκαιρία σε πάρα πολλούς νεαρούς να αγωνιστούν τόσο στο σημερινό φιλικό όσο και να βρίσκονται στην αποστολή. Θέλοντας να τους δώσει την ευκαιρία να δουλέψουν για πρώτη φορά με την ανδρική ομάδα και το κίνητρο να δείξουν τι αξίζουν, αλλά με σκληρή δουλειά θέλει και πιστεύει ότι μπορεί να υπολογίζει σ αυτά τα νέα ταλαντούχα παιδιά.

Για τον χρόνο συμμετοχής αλλά και τον τρόπο επιλογής των ποδοσφαιριστών στην 11αδα: Ο χρόνος συμμετοχής αποφασίστηκε ανάλογα με το βαθμό ετοιμότητας αλλά και το χρόνο προετοιμασίας που είχαν τα παιδιά, αφού κάποια παιδιά άργησαν να μπουν στις προπονήσεις και άλλα το τελευταίο διάστημα προέρχονταν από γεμάτες χρονιές., θέλοντας να αποφευχθούν τυχόν τραυματισμοί. Επίσης ανάλογα με τους ποδοσφαιριστές δοκιμάστηκαν και κάποια συστήματα τακτικής και ότι αυτή τη στιγμή τον ενδιαφέρει να δει όλους τους ποδοσφαιριστές και τις δυνατότητες του.

Δήλωσε ότι το αποτέλεσμα δεν μετράει και τόσο όσο η συμπεριφορά των παικτών του και οτι θα συνεχίσουν για να πετύχουν αυτό που θέλουν. Είναι πολύ καλό ότι υπάρχουν πολλά φιλικά γιατί θα δει όλους τους ποδοσφαιριστές του. Και γενικά ότι είναι ευχαριστημένος από την διάθεση των παικτών του μέχρι σήμερα.

Αναφορικά με τους παίκτες που δοκιμάζονται αλλά και την εξέλιξη του μεταγραφικου σχεδιασμού:

Ο κύριος Χριστοδούλου τόνισε ότι τα παιδιά αυτά θα συνεχίσουν να είναι με την ομάδα όσο χρειαστεί ούτως ώστε να τους δώσει την ευκαιρία να δείξουν για αυτά που καλέστηκαν να δοκιμαστούν και αν κριθεί ότι μπορούν να δώσουν πράγματα θα αποκτηθούν.

Μεταξύ άλλων ανάφερε ότι εντός των ημερών ίσως να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα ακόμα ένα με δύο παιδιά όπου θα περάσουν από δοκιμαστικά. Όσο αφορά την μετεγραφική ενίσχυση θα γίνει ανάλογα με το που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα αλλά και μέσα στις οικονομικές δυνατότητες του σωματείου.

Κλείνοντας το μήνυμα του ήταν μόνο σκληρή δουλειά. Αυτό ήταν άλλωστε που τον ξεχώριζε όλα αυτά τα χρόνια στην επαγγελματική του καριέρα».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ