aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟ Ολυμπιακός το πέτυχε και αυτό!

Ο Ολυμπιακός το πέτυχε και αυτό!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Την πιο ευρεία νίκη του στο τρέχον πρωτάθλημα, πανηγύρισε προχθές ο Ολυμπιακός στο «Στέλιος Κυριακίδης» απέναντι στην Καρμιώτισσα (3-0). Τρία τέρματα σε ένα 90λεπτο πέτυχε άλλες δύο φορές. Εκ νέου με την ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών κατά τον πρώτο γύρο (3-2) και στο ματς με αντίπαλο τον Εθνικό (3-1), πλην όμως δεν διατήρησε το μηδέν παθητικό.

Ξέχωρα από τους αριθμούς και τα στατιστικά, οι μαυροπράσινοι απέδειξαν σε άλλο ένα ματς πως διαθέτουν αξιόλογο και καλοδουλεμένο έμψυχο δυναμικό, ικανό να κερδίσει την ΑΕΚ στην τελευταία στροφή του μαραθωνίου.

Σε περίπτωση που ο σημερινός αγώνας Δόξα-Πάφος FC δεν αναδείξει νικητή, τότε οι Τακτακαλίτες κερδίζοντας την Παρασκευή του Λαρνακείς εντός έδρας, θα σφραγίσουν το εισιτήριο για την πρώτη εξάδα. Με βάση τα σημερινά βαθμολογικά δεδομένα, ο Ολυμπιακός μετρά τις περισσότερες νίκες (9) από τις ομάδες που βρίσκονται κάτω από την πέμπτη θέση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ