aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟ Ολυμπιακός θέλει τον Μανρίκε από την Ομόνοια

Ο Ολυμπιακός θέλει τον Μανρίκε από την Ομόνοια

Στον Ολυμπιακό ενδεχομένως να αγωνίζεται στη νέα αγωνιστική περίοδο ο Κριστιάν Μανρίκε. Ο Ισπανός αριστεροπόδαρος ακραίος αμυντικός που ανήκει στην Ομόνοια, ενδιαφέρει τους μαυροπράσινους και σύμφωνα με πληροφορίες μας, υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να μετακομίσει στους Τακτακαλίτες. Είναι 21 ετών και παίρνει θέση στον Κατάλογο Β’.

Με τον Γιαν Λέτσιακς και τον Φρανσίσκο Κίκο, η Ομόνοια διαθέτει πλέον μία πανίσχυρη αριστερή αμυντική πλευρά και εξάλλου η ομάδα προγραμματισμού των πρασίνων έψαχνε από νωρίς αριστερό μπακ.

Βλέπετε, θέλοντας να υπάρχουν δυνατές λύσεις σε κάθε θέση με παίκτες που διαθέτουν εμπειρία, αυτό ήταν κάτι το οποίο… μείωνε την εμπιστοσύνη για τον Μανρίκε (διαβάστε ΕΔΩ τι έγραψε η ιστοσελίδα μας στις αρχές Ιουνίου και αρκετά πριν τεθεί θέμα απόκτησης του Κίκο).

Για τον Ολυμπιακό, η ενδεχόμενη απόκτηση του 21χρονου ακραίου αμυντικού θα θεωρηθεί ως αξιόλογη προσθήκη μετά από την αποχώρηση του Κίκο, ενώ δεν θα καταλαμβάνει θέση στον κατάλογο α’ του ρόστερ όπως προαναφέραμε, αλλά στον β’. Εξ άλλου, ο Μανρίκε στα πλείστα ματς που αγωνίστηκε τη σεζόν 2018-19, έδειξε στοιχεία καλά και πως είναι παίκτης που μπορεί να έχει ανέλιξη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ