aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια με την ΑΕΛ

Ο Ολυμπιακός για τα εισιτήρια με την ΑΕΛ

Με ανακοίνωσή του ο Ολυμπιακός ενημέρωσε λεπτομέρειες σχετικά με τα εισιτήρια του φιλικού με την ΑΕΛ, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (15/7) στο Τσίρειο:

«Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ενημερώνει τον κόσμο του ότι η φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο την ΑΕΛ Λεμεσού που θα γίνει στο Τσίρειο Στάδιο την Πέμπτη 15/07/21 στις 17:30, θα διεξαχθεί με την παρουσία φίλαθλου κοινού στις κερκίδες.

Όσοι φίλαθλοι της ομάδας μας επιθυμούν να παρευρεθούν στον αγώνα θα μπορούν να αγοράσουν τα εισιτήρια τους ηλεκτρονικά (Από την Τετάρτη 14/07/21 η ώρα 09:00) μπαίνοντας στον πιο κάτω σύνδεσμο:

https://tickets.ael-fc.com/

Τιμή Γενικής εισόδου: 10 ευρώ
Η είσοδος στο γήπεδο θα επιτρέπεται μόνο:
-Σε άτομα που έχουν ολοκληρώσει το εμβολιαστικό τους σχήμα.
-Σε άτομα που έχουν εμβολιαστεί με την 1η δόση του εμβολίου και έχουν παρέλθει 3 εβδομάδες.
-Σε άτομα που κατέχουν αρνητικό πιστοποιητικό εξέτασης PCR με ισχύ 72 ωρών. Εξαιρούνται τα πρόσωπα ηλικίας 12-15 ετών που δεν δύνανται να εμβολιαστούν στην παρούσα φάση και μπορούν να προσκομίζουν αρνητικό πιστοποιητικό από rapid test αντιγόνου με ισχύ 72 ωρών.
-Σε άτομα που νόσησαν με COVID-19 τους τελευταίους 6 μήνες.
Όσοι φίλαθλοι θα αγοράσουν εισιτήριο για τον αγώνα θα πρέπει να παρουσιάζουν κατά την είσοδο τους στο γηπεδο τα προαναφερθέντα πιστοποιητικά Green Pass, rapid test ή PCR test σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται πιο πάνω».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ