aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟ Ολυμπιακός έστειλε πολλά μηνύματα

Ο Ολυμπιακός έστειλε πολλά μηνύματα

Ο Ολυμπιακός μετά από έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη, κατάφερε να… σπάσει το ρόδι. Με ψυχή, πείσμα και τσαμπουκά υποχρέωσε την πρωτοπόρο Ανόρθωση στην τρίτη φετινή της ήττα στο Μακάρειο Στάδιο, περνώντας παραλλήλως μηνύματα προς πάσαν κατεύθυνση όσον αφορά στη συνέχεια. Η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου είχε πολύ καλή απόδοση, δεν επέτρεψε στην αντίπαλο να τους ασκήσει μεγάλη πίεση, πανηγυρίζοντας μία σπουδαία νίκη, τρεις μόλις στροφές πριν από την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος.

Ασφαλώς, τα χαμόγελα αισιοδοξίας στον Ολυμπιακό θα ήταν σήμερα πολύ περισσότερα εάν οι ομάδες που τον ακολουθούν στη βαθμολογία δεν κέρδιζαν χθες. Η Πάφος FC, το Παραλίμνι και ο Εθνικός Αχνας επιβλήθηκαν της ΑΕΛ, του Απόλλωνα και της Ομόνοιας, αντιστοίχως, οπότε οι βαθμολογικές διαφορές παρέμειναν αναλλοίωτες με το πέρας της 19ης αγωνιστικής.

Οι μαυροπράσινοι, όμως, γνωρίζουν πολύ καλά πως σε περίπτωση που δεν κέρδιζαν την Ανόρθωση, τώρα θα βρίσκονταν αυτομάτως σε πολύ πιο δύσκολη θέση. Οπότε, κρατούν τη θετική εμφάνιση απέναντι στην ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια και με ανεβασμένη την ψυχολογία, στρώθηκαν στη δουλειά για το ματς με τον Εθνικό Άχνας που θα διεξαχθεί την Παρασκευή.

Ο εκτός έδρας αγώνας της 20ής αγωνιστικής έχει βαρύνουσα σημασία για τους πρωτευουσιάνους όσον αφορά στη μετέπειτα πορεία πλεύσης. Σε ενδεχόμενο νίκης απέναντι σε μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους, τότε αυτομάτως θα πάρουν σοβαρό προβάδισμα για την παραμονή, χωρίς ασφαλώς να τελειώνει κάτι. Ο Πάμπος Χριστοδούλου δεν έχει καιρό για χάσιμο. Θα ενημερωθεί από το ιατρικό τιμ για την κατάσταση των παικτών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού και θα καταστρώσει αναλόγως το πλάνο του για τη δύσκολη έξοδο στο Δασάκι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ