aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟ Ολυμπιακός δεν λέει να σηκώσει κεφάλι

Ο Ολυμπιακός δεν λέει να σηκώσει κεφάλι

TOY ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Τον κακό αγωνιστικό εαυτό του παρουσίασε σε άλλο ένα παιχνίδι ο Ολυμπιακός και μοιραία, έφυγε με άδεια χέρια από το «Στέλιος Κυριακίδης». Οι μαυροπράσινοι υστέρησαν σε απόδοση, έμειναν μακριά από τη νίκη για πέμπτο διαδοχικό ματς και, πλέον, καλούνται να ανασυνταχθούν άμεσα ώστε να μη  βρεθούν στη ζώνη του υποβιβασμού. Οι οκτώ βαθμοί που τους χωρίζουν από την 11η ομάδα, εξάλλου, δεν είναι πάρα πολλοί.

Η αλήθεια είναι πως τεράστιο ρόλο στην αγωνιστική πτώση του Ολυμπιακού έπαιξαν αρκετοί παράγοντες. Για παράδειγμα, «ξεκληρίστηκε» στα τελευταία ματς από τις κόκκινες και κίτρινες κάρτες. Οι Ζαχαρίου, Σαρφό και Μόλιτιτς δεν έπαιξαν προχθές λόγω αποβολής σε προηγούμενα παιχνίδια. Επίσης, ο Σωτηρίου ήταν εκτός επιλογών ένεκα καρτών και ο Σαμπίνια εξακολουθεί να είναι τραυματίας (40 και βάλε μέρες). Οι Γκουστάβο και Γαρουφαλιάς, μετά από καραντίνα δύο εβδομάδων, επέστρεψαν και έπαιξαν για πρώτη φορά απέναντι στην Πάφος FC, δείχνοντας εμφανώς επηρεασμένοι.

Ο Ολυμπιακός δεν διαθέτει «γεμάτο» ρόστερ ώστε να αναπληρώνει την κάθε απώλεια ποδοσφαιριστή. Υπάρχουν κενά και… περιορισμοί λόγω μπάτζετ.

Πάντως, η διοίκηση σε συνεργασία με τον Λεωνίδα Βόκολο έχουν καθημερινή επαφή, προετοιμάζοντας το έδαφος για την ενίσχυση του ρόστερ ώστε να αντεπεξέλθει των δυσκολιών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ