aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣO MVP, η φάση και τα δύο πέναλτι που ζήτησαν Ομόνοια και Ολυμπιακός

O MVP, η φάση και τα δύο πέναλτι που ζήτησαν Ομόνοια και Ολυμπιακός

Ο Παναγιώτης Ζαχαρίου πέτυχε το γκολ για τον Ολυμπιακό, που ήταν αρκετό για να χαρίσει τον ένα βαθμό στην ομάδα του αφού ισοφάρισε το γκολ του Τιάγκο, στο ισόπαλο 1-1 της Ομόνοιας με τους «μαυροπράσινους» και δικαίως κερδίζει τον τίτλο του MVP. Είναι το δεύτερο γκολ του Ζαχαρίου με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Επίσης, ήταν ιδιαίτερα δραστήριος και συμμετείχε σημαντικά στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας του. Εξαιρετική και η μεταβίβασή του στο 83ο λεπτό, που έφερε σε θέση βολής τον Αμντί όμως δεν ήταν καλό το τελείωμά του.

Η καθοριστική φάση

Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να φύγει και με τη νίκη από το ΓΣΠ, εάν στο 83ο λεπτό ο Αμντί είχε καθαρό μυαλό στο σουτ που έκανε, αφού βρέθηκε μόνος απέναντι στον Φαμπίνιο και σε ευνοϊκή θέση. Το χρονικό σημείο ήταν τέτοιο που βάσει της εικόνας της Ομόνοιας, φάνταζε δύσκολο να αντιδράσει.

Η διαιτησία

Παρόλο που υπήρξαν δύσκολες φάσεις για τον Τιμόθεο Χριστοφή, έβγαλε αρκετά καλά το παιχνίδι. Κάποιες του ξέφυγαν, όχι τέτοιες που να επηρεάσουν το παιχνίδι και το αποτέλεσμα. Σωστά είπε «παίξτε» στο 16’ και στο 45’+1, όταν Ομόνοια και Ολυμπιακός αντίστοιχα ζήτησαν πέναλτι. Καλή κρίνεται η παρουσία των βοηθών που επίσης τους προέκυψαν δύσκολες φάσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ