aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟ μεγαλύτερος σύμμαχος του Ολυμπιακού Λευκωσίας

Ο μεγαλύτερος σύμμαχος του Ολυμπιακού Λευκωσίας

Η προσπάθεια για να δημιουργηθεί ισχυρό σύνολο, ικανό να ανταποκριθεί με επιτυχία στις απαιτήσεις της Α’ Κατηγορίας, είναι αδιάκοπη στον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Σύμμαχος προς την επίτευξη του στόχου είναι και το γεγονός πως δεν υπάρχουν οφειλές σε ποδοσφαιριστές και κρατικό φορέα.

Από τη στιγμή που δεν «κυνηγούν» την ομάδα παλιές οφειλές, στόχος είναι η δημιουργία ενός ικανού συνόλου που θα σταθεροποιηθεί στην Α’ Κατηγορία. Πριν από πέντε χρόνια, υπενθυμίζουμε, τα χρέη ήταν δυσβάστακτα. Οι ιθύνοντες στον σύλλογο ακολούθησαν ένα σωστό πλάνο και με την επιστροφή στη «μεγάλη» κατηγορία, θέλουν να παρουσιαστούν δυνατοί, όπως θέλει τον Ολυμπιακό άλλωστε ο κόσμος του.

Εν τω μεταξύ, ο Χριστόφορος Τορναρίτης αισθάνθηκε την ανάγκη να ευχαριστήσει δημοσίως τον Πάμπο Μιχαηλίδη για την οικονομική στήριξη στην ομάδα: «Θέλω να τον ευχαριστήσω και δημόσια για την οικονομική στήριξη και για το γεγονός ότι ήρθε κοντά στην ομάδα. Σύντομα, ο Πάμπος θα αναλάβει σημαντικό πόστο στην ομάδα μας. Τέτοιες πράξεις και συμπεριφορές μας δίνουν τη δύναμη να συνεχίσουμε. Τον ευχαριστούμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ