Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟ λόγος της ένστασης και η αντίδραση Τορναρίτη

Ο λόγος της ένστασης και η αντίδραση Τορναρίτη

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε ένσταση κατά του κύρους της αναμέτρησης με τον Οθέλλο Αθηαίνου για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β΄ Κατηγορίας. Θυμίζουμε πως ο αγώνας διακόπηκε στο 57’ λόγω προβλήματος στους προβολείς του σταδίου.

Οι μαυροπράσινοι κατέθεσαν ένσταση επιρρίπτοντας ευθύνη στην ομάδα του Οθέλλου και ως εκ τούτου η ΚΟΠ ανακοίνωσε πως ο αγώνας που ήταν προγραμματισμένος να συνεχιστεί από το ίδιο λεπτό την Τετάρτη (10/4) δεν θα διεξαχθεί.

Διαβάστε επίσης: Ένσταση και δεν συνεχίζεται το Οθέλλος – Ολυμπιακός!

Με τοποθέτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Χριστόφορος Τορναρίτης ενημερώνει πως η εκδίκαση της υπόθεσης θα γίνει την Πέμπτη (11/4).

Η τοποθέτηση του Τορναρίτη

«Μετά από ένσταση της ομάδας μας το παιγνίδι οδηγείται στην Δικαστική την Πέμπτη στις 4 το απόγευμα. Ναι φίλοι μου. Για να κερδίσεις θα πρέπει πρώτα να χάσεις!!!».

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ