aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ«Ο εφτάψυχος Τακτακαλάς θα επιβιώσει»

«Ο εφτάψυχος Τακτακαλάς θα επιβιώσει»

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Σεραφείμ, στέλνει το καθιερωμένο του μήνυμα πριν από το παιχνίδι με την ΑΕΚ και μεταξύ άλλων τονίζει ότι ο εφτάψυχος Τακτακαλάς δεν θα ξεφουσκώσει και θα επιβιώσει.

Αναλυτικά:

«Την Κυριακή (10/12) στο Μακάρειο, η ομάδα μας αντιμετωπίζει την ΑΕΚ σε ένα αρκετά δύσκολο αγώνα. Παίζουμε στην έδρα μας και γι’ αυτό, καλούμαστε όλοι μας να το αποδείξουμε στην πράξη. Με την παρουσία μας να δώσουμε ακόμη περισσότερη δύναμη και ώθηση στους παίκτες μας, για να φθάσουν στην επιτυχία. Πρέπει να προτάξουμε ξανά το σύνθημα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για να συνεχίσουμε την πορεία μας. Αυτή τη συνταγή που μας έφερε την επιτυχημένη πορεία του α’ γύρου. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα και να πανηγυρίσουμε στο τέλος την παραμονή μας στην Α΄ Κατηγορία.

Στα τέσσερα πέτρινα χρόνια, η ομάδα μας πέρασε από πολλούς κινδύνους και αμφισβητήσεις, όμως κρατήθηκε λόγω της ενότητας που επιτεύχθηκε θέτοντας υπεράνω όλων το συμφέρον του Ολυμπιακού Λευκωσίας. Πολλές φορές τονίσαμε ότι οι διαφορετικές προσεγγίσεις είναι ένα στοιχείο φυσιολογικό στο ποδόσφαιρο. Δεν είναι όμως φυσιολογικό αυτές οι διαφορετικές απόψεις να τίθενται υπεράνω της ομάδας μας.

Μπαίνουμε στο πιο κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος. Όλοι περιμένουν από την ομάδα μας να ξεφουσκώσει. Ας δώσουμε την απάντηση ενωμένοι όπως και πριν και ας δώσουμε και την Κυριακή μαζικά το παρόν μας στην κερκίδα. Οι παίκτες μας μπορεί να είναι κουρασμένοι- λόγω του περιορισμένου ρόστερ- από τη συνεχή προσπάθεια, όμως έχουν αποδείξει ότι μπορούν και στα δύσκολα. Ας βρεθούμε δίπλα τους και ας τους αποδείξουμε ότι μαζί θα τα καταφέρουμε. Μέχρι σήμερα πορευτήκαμε κόντρα στη λογική και έτσι θα συνεχίσουμε.

Σε τρεις αγωνιστικές η ομάδα μας θα ενισχυθεί και θα έχει περισσότερες επιλογές. Για να φθάσουμε όμως στη νέα χρονιά με αισιοδοξία θα πρέπει να πάμε εκεί με περισσότερους βαθμούς και την ίδια αγωνιστικότητα. Να δώσουμε τον άνισο αγώνα μέχρι τέλους. Όλα τα δεδομένα δείχνουν και το πιστεύουμε, ότι ο εφτάψυχος Τακτακαλάς θα επιβιώσει και θα κρατηθεί στην κατηγορία των μεγάλων. Σε όλη μας πορεία μέχρι σήμερα δεν υπήρξαν ρισπάσπιδες. Στην τελική μάχη, δεν δικαιολογείται οπισθοχώρηση. Ο αντικειμενικός μας στόχος που φάνταζε τόσο μακριά αρχίζει να φαίνεται στον ορίζοντα. Για την επίτευξη του χρειάζεται καθολική συμμετοχή στο αγώνα που δίνουμε.

Από την Κυριακή ξανακάνουμε το Μακάρειο έδρα μας προτάσσουμε ψυχή και καρδιά, ενωμένοι προχωρούμε με στόχο την επιτυχία. Όλοι εκεί να κάνουμε το παράλογο λογικό και την έκπληξη φυσιολογικό αποτέλεσμα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ