aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑ«Ο χρόνος θα λειτουργήσει υπέρ μας...»

«Ο χρόνος θα λειτουργήσει υπέρ μας…»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, μετά το ματς πρεμιέρας απέναντι στην Δόξα (0-0) χαρακτήρισε ισορροπημένο το παιχνίδι, ενώ έκανε λόγω για εμφανές άγχος στα πρόσωπα των παικτών του.

«Πράγματι ήταν ισορροπημένο το παιχνίδι. Γνωρίζοντας τις δυνατότητες μας δώσαμε χώρο στη δόξα. Έχει καλούς και γρήγορους παίκτες και προσπαθήσαμε να το αξιοποιήσουμε αυτό και μέσω γρήγορων αντεπιθέσεων να επιδιώξουμε το γκολ. Για πολλούς παίκτες μας, ήταν η πρώτη τους συμμετοχή στην Α’ Κατηγορία και το άγχος φαινόταν στα πρόσωπά τους», είπε και συνέχισε:

«Ο χρόνος θα λειτουργήσει υπέρ μας, το μέλλον ανήκει στα νεαρά παιδιά και στους έμπειρους που ξαναπαίζουν στην α’ κατηγορία μετά από τέσσερα χρόνια. Ευχαριστώ τον κόσμο και θέλω να τους πω ότι αυτή η ομάδα και αυτά τα παιδιά, με όποια αποτελέσματα κι αν έρθουν στον μέλλον, τους χρειάζονται για να τους σπρώξουν στην προσπάθεια παραμονής στην Α’ Κατηγορία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ