aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟ αποδεκατισμένος Ολυμπιακός υστέρησε ξανά

Ο αποδεκατισμένος Ολυμπιακός υστέρησε ξανά

Η επιστροφή του Ολυμπιακού στο Μακάρειο Στάδιο (ως γηπεδούχος) μετά από ενάμιση χρόνο, δεν συνοδεύτηκε με θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα του Σεργίδη παρουσίασε χτυπητές αδυναμίες στον χώρο της μεσαίας γραμμής, αδυνατώντας να μεταφέρει την μπάλα υπό τις καλύτερες προϋποθέσεις στην αντίπαλη περιοχή.

Για να καταλάβετε, δημιούργησε την πρώτη επικίνδυνη φάση στο 51ο λεπτό, μετά από εκτέλεση κόρνερ (άστοχη κεφαλιά του Μουχτάρη). Οι μαυροπράσινοι, η αλήθεια είναι πως επηρεάστηκαν από τις μαζεμένες απουσίες ποδοσφαιριστών και απέναντι σε έναν ποιοτικότερο αντίπαλο όπως ήταν η ΑΕΚ, δεν κατάφεραν να αποκομίσουν βαθμολογικό όφελος, παραμένοντας σε δύσκολη βαθμολογική θέση.

Ο Αλσέους έκανε ντεμπούτο στην ομάδα της Λευκωσίας, την ίδια ώρα που ήλθε στην Κύπρο ο 30χρονος Ελλαδίτης επιθετικός Πέτρος Γιακουμάκης, ώστε να δώσει βοήθειες για την υλοποίηση του στόχου της παραμονής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ