aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΝεοφώτιστοι και ωραίοι…

Νεοφώτιστοι και ωραίοι…

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Μάχη μεταξύ των δύο ομάδων που ήρθαν από τη Β΄ Κατηγορία θα έχουμε στο Μακάρειο (19:00 Cytavision 3 & Active). Όμως, μόνο σε παιχνίδι νεοφώτιστων δεν παραπέμπει το αποψινό μεταξύ του Ολυμπιακού και της Αλκής, αν λάβουμε υπόψη την έως τώρα αγωνιστική τους παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα. Τόσο οι μαυροπράσινοι όσο και οι κυανέρυθροι έχουν αποδείξει και στείλει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως δεν ανέβηκαν στα σαλόνια για… τουρισμό, αλλά για να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις να αποφύγουν τις περιπέτειες και να εξασφαλίσουν την παραμονή τους.

Γι’ αυτό, λοιπόν, η σημερινή μεταξύ τους αναμέτρηση αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον. Προβλέπεται να γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι τριπλής παραλλαγής, με ξεκάθαρο στόχο των δύο ομάδων να είναι η νίκη για το καλύτερο βαθμολογικό πλασάρισμα και για ψυχολογικό ανέβασμα ενόψει της συνέχειας. Δύο φορές αναμετρήθηκαν στην περσινή σεζόν Ολυμπιακός και Αλκή, με τον φιλοξενούμενο να επικρατεί και στις δύο περιπτώσεις. Λέτε να γίνει το ίδιο και στο αποψινό ματς; Ή θα καταφέρει ο γηπεδούχος (Ολυμπιακός) να αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα και να πάρει το τρίποντο; Η απάντηση θα δοθεί λίγο πριν τις 21:00, όταν αναμένεται να τελειώσει το παιχνίδι.

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, ο Χρύσης Μιχαήλ και ο Σάββας Δαμιανού μετρούν επιστροφές παικτών. Ο κόουτς του Ολυμπιακού θα έχει στη διάθεσή του τον Γιάννη Σεραφείμ, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ ο προπονητής της Αλκής υπολογίζει τις υπηρεσίες του Πιεράτσι, ο οποίος εξέτισε την ποινή του, καθώς επίσης και του Πάρπα, ο οποίος ανέβασε ρυθμούς στις προπονήσεις. Και οι τρεις ποδοσφαιριστές που προαναφέραμε διεκδικούν με αξιώσεις φανέλα βασικού με την ομάδα τους. Οποιαδήποτε άλλα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, αν εξαιρέσουμε τον (εδώ και καιρό) τραυματία επιθετικό της Αλκής, Ραντοσλάβ Βασίλεφ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ