aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ«Να συνεχίσουμε να είμαστε η έκπληξη»

«Να συνεχίσουμε να είμαστε η έκπληξη»

ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥ

Την πίστη του ότι ο Ολυμπιακός θα πάει πολύ καλά στη φετινή χρονιά, εξέφρασε με δηλώσεις του στον Active και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» ο ποδοσφαιριστής των «μαυροπρασίνων», Κωνσταντίνος Σαμάρας. «Όλοι στην ομάδα το πιστεύαμε από την αρχή της προετοιμασίας και περιμέναμε να έρθουν τα παιχνίδια για να το δείξουμε στο γήπεδο. Αν συνεχίσουμε όπως τώρα θα έρθουν κι άλλες επιτυχίες».

Πιστεύατε ότι θα έχετε αυτή τη συγκομιδή μέχρι τώρα; «Είναι καλή συγκομιδή όμως είπαμε πως πρέπει να δουλέψουμε σκληρά γιατί είναι δύσκολα τα πράγματα. Θεωρώ ότι πάμε πάρα πολύ καλά, όμως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και θα πάμε ακόμη καλύτερα».

Ο βασικός στόχος του Ολυμπιακού είναι να σωθεί. Θα τα καταφέρει; «Αν συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και το πιστέψουμε όλοι περισσότερο, θα τα καταφέρουμε. Είναι ωραίο να είσαι η έκπληξη του πρωταθλήματος, θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε η έκπληξη γιατί κάποιοι μας έχουν τελειωμένους αλλά εμείς έχουμε αντίθετη γνώμη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ