aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ«Να σας κοιτάω στα μάτια και βλέποντας σας να σκέφτομαι πως…»

«Να σας κοιτάω στα μάτια και βλέποντας σας να σκέφτομαι πως…»

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του Ολυμπιακού για την κάρτα ωφελημάτων και τα εισιτήρια διαρκείας, ο Χριστόφορος Τορναρίτης μέσω ανάρτησής του σε οπαδικό γκρουπ, καλή τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται.

Αναλυτικά:

«Αγαπημένοι μου,

Με αφορμή την ανακοίνωση των εισιτηρίων διαρκείας θα ήθελα να σας καλέσω να σταθείτε κοντά στην ομάδα μας με πράξεις και όχι λόγια! Χωρίς εσάς, χωρίς τον περήφανο κόσμο μας, δεν μπορούμε να πάμε πουθενά.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι αρκετά προσιτές με πάρα πολλά προνόμια.  Στόχος η μαζική παρουσία όλων μας, κοντά στην ομάδα. Κάτω από 1500 διαρκείας θα το θεωρήσω ως αποτυχία. Μαζί μπορούμε να χτίσουμε τον Ολυμπιακό των ονείρων μας. Μαζί και μόνο μαζί μπορούμε να προχωρήσουμε εκεί που ανήκουμε, εκεί ψηλά, πολύ ψηλά, εκεί που μας καλεί το πεπρωμένο και η ιστορία μας!

Θέλω να σας κοιτάω στα μάτια και βλέποντας σας να σκέφτομαι πως “χωρίς εσάς θα είχα παραδοθεί”. Με το πρόσωπο πάντα στραμμένο στον ουρανό και με απέραντη αγάπη αναμένω τα καλά νέα. Ζήτω ο Ολυμπιακός!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ