aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΜολ, με την πρώτη

Μολ, με την πρώτη

Η επιστροφή του Ζόελ Μολ, προσέδωσε αυτομάτως ασφάλεια κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού. Ο Ελβετός τερματοφύλακας, λίγες μόλις μέρες αφότου ντύθηκε εκ νέου στα μαυροπράσινα, πήρε φανέλα βασικού, φανερώνοντας την αξία του. Είπε «όχι» σε εκτέλεση πέναλτι του Τσέποβιτς, δηλώνοντας παραλλήλως «παρών» όσες φορές απειλήθηκε η εστία του στον αγώνα απέναντι στην ΑΕΛ.

Πρόκειται για ομολογουμένως σπουδαία προσθήκη. Απέδειξε τόσο στην περσινή σεζόν όσο και τα προηγούμενα χρόνια αγωνιζόμενος σε Πάφος FC, Απόλλωνα ότι μόνο τυχαίος δεν είναι. Με υγιή και σταθερό Μολ, πολύ δύσκολα θα βρουν θέση κάτω από τα δοκάρια οι Τσαρλς ντα Σίλβα και Άνταμ Κόβατς. Ο πρώτος, δεν δικαίωσε τις προσδοκίες και ο δεύτερος, φέρει κι αυτός ευθύνη για τη βαριά ήττα από τον Άρη.

Στον Ολυμπιακό, γύρισαν σελίδα και βρίσκονται επικεντρωμένοι στο μεθαυριανό παιχνίδι με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ. Εκτός επιλογών είναι οι Κα, Μάρκοβιτς, Χαραλάμπους. Μέχρι αύριο ξεκαθαρίζει κατά πόσον θα είναι διαθέσιμος ο Σάλι, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο πρόσφατο ματς λόγω βίαιου μαρκαρίσματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ