Ο Ζόελ Μολ εξακολουθεί να… πυροβολεί την Κύπρο για ό,τι έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο. Μετά τις προηγούμενες δηλώσεις του σύμφωνα με τις οποίες «Το ποδόσφαιρο στην Κύπρο είναι δηλητηριασμένο ως το κόκαλο», ήρθαν νέες που δυσφημίζουν το άθλημα στη χώρα μας.
Όπως αναφέρει, τον τελευταίο μήνα δεν πληρώθηκε στον Ολυμπιακό και εκκρεμεί υπόθεση στη FIFA. Παρόλα αυτά, δεν αποκλείει νέα κάθοδό του ρίχνοντας την ατάκα «ποτέ μη λες ποτέ».
«Θα ήθελα μια πραγματική ποδοσφαιρική χώρα… Η Κύπρος είναι μεγάλη χώρα. Το τοπίο είναι όμορφο, ο ενθουσιασμός για τον αθλητισμό υπάρχει και το επίπεδο του ποδοσφαίρου είναι καλό, υπάρχουν και πολλές αρνητικές πλευρές που πρέπει να πάρουμε μαζί μας ως μεγάλα μαθήματα μετά», δήλωσε μεταξύ άλλων.
Ακολούθως, αναφέρθηκε στο γιατί πήγε στον Ολυμπιακό και μίλησε για την περιπέτειά του: «Η ζωή στην Κύπρο και τα χρήματα με έκαναν να πάρω αυτή την απόφαση. Όταν δεν ήθελα να υπογράψω, σταμάτησαν να μου πληρώνουν τους μισθούς του τελευταίου μήνα». Στη συνέχεια, το ρεπορτάζ εξηγεί πως η υπόθεση είναι τώρα στη FIFA.














