aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΜολ: Δεν διαγράφηκε και επέστρεψε για να λύσει το πρόβλημα στον «άσο»

Μολ: Δεν διαγράφηκε και επέστρεψε για να λύσει το πρόβλημα στον «άσο»

«Μολ, το τείχος είναι εδώ», έγραψε ο Ολυμπιακός στα ΜΚΔ αναρτώντας φωτογραφία του και καλωσορίζοντάς τον ξανά στις τάξεις του. Ο Ελβετός τερματοφύλακας δεν διαγράφηκε από τους μαυροπράσινους όταν έφυγε το περασμένο καλοκαίρι από την Κύπρο, δεν βρήκε άλλη ομάδα και θα παραμείνει μαυροπράσινος.

Θυμίζουμε πως υπάρχει δυνατότητα να δηλωθεί το τελικό ρόστερ των ομάδων έως τις 30 Σεπτεμβρίου. Ο Μολ έρχεται για να λύσει το πρόβλημα στον «άσο», καθώς στα δύο πρώτα ματς προβλημάτισαν οι Τσαρλς και Κόβατς. Ωστόσο, θα χρειαστεί χρόνο προετοιμασίας, καθώς προπονείτο ατομικά όλο το καλοκαίρι.

Ο Μολ φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού στη λήξασα σεζόν, καταγράφοντας 32 συμμετοχές κάτω από τα δοκάρια. Με το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς κέρδισε το βραβείο των Golden Gloves του ΠΑΣΠ ως ο τερματοφύλακας με τα περισσότερα clean sheets, δείγμα της προσφοράς του. Παρά το γεγονός πως τον περασμένο Ιούλιο δήλωνε έντονα απογοητευμένος από το κυπριακό ποδόσφαιρο, έκανε στροφή 180 μοιρών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ