aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΜοιάζει με… επικίνδυνη αποστολή

Μοιάζει με… επικίνδυνη αποστολή

Η σημερινή είναι από τις δυσκολότερες αποστολές για τον Ολυμπιακό. Κατ’ αρχάς, εκ των πραγμάτων, ποτέ δεν θα θυμίζει εκδρομή η επίσκεψη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», για την αναμέτρηση με την Ανόρθωση. Πόσω μάλλον στην τρέχουσα σεζόν, κατά την οποίαν παρουσιάζεται με απαιτήσεις. Είναι όμως και τα προβλήματα βουνό για τους μαυροπράσινους και ο Χρύσης Μιχαήλ προσπαθεί να βρει λύσεις.

Στο ιατρικό δελτίο προστέθηκε ο Χρυσοβαλάντης Καπαρτής, ο οποίος υπέστη κάταγμα στο χέρι κατά την προπόνηση της περασμένης Τετάρτης. Ο Κωνσταντίνος Σαμάρας ταλαιπωρείται από θλάση και δεν υπολογίζεται, ενώ ο Έλντερ Κάστρο δύσκολα θα αγωνιστεί. Ο Άγγελος Τσιακλής, φυσικά, παραμένει παροπλισμένος εδώ και καιρό. Με τις απουσίες που υπάρχουν, ο πάγκος θα αποτελείται αύριο κατά πλειονότητα από νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από δύο παιχνίδια δίχως νίκη, μετρώντας ήττα από την ΑΕΛ (0-3) στο Τσίρειο και ισοπαλία με τη Νέα Σαλαμίνα (1-1) στο Μακάρειο. Στο σημερινό παιχνίδι θα είναι το ξεκάθαρο αουτσάιντερ απέναντι στην Ανόρθωση και αν αποκομίσει βαθμολογικό όφελος θα πρόκειται για επιτυχία και έκπληξη. Τελευταία του νίκη ήταν το 2-1 επί του Ερμή στη Λευκωσία, στις 22 Οκτωβρίου για την 8η αγωνιστική.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ