aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ«Μια ομάδα εκατομμυρίων μπορεί να αντιμετωπιστεί από μια φαινομενικά αδύνατη»

«Μια ομάδα εκατομμυρίων μπορεί να αντιμετωπιστεί από μια φαινομενικά αδύνατη»

Με γραπτή του δήλωση ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Σεραφείμ, αναφέρεται στο σημερινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Αναλυτικά:

«Φίλοι του Ολυμπιακού,

Στα δύο πρώτα παιχνίδια, δεν μπορούμε παρά να είμαστε ευχαριστημένοι από την ομάδα μας. Ο στόχος που θέσαμε από την αρχή ήταν ο Ολυμπιακός Λευκωσίας να αγωνίζεται στο γήπεδο και να δίνει όλες του τις δυνάμεις, με στόχο να ανατρέπει τα σε βάρος του προγνωστικά. Ζητήσαμε από την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές μας να καταθέτουν ψυχή και το έκαναν. Τους ζητήσαμε να μας κάνουν περήφανους και μας έκαναν. Ειδικά στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με την ΑΕΚ στη Λάρνακα, ο Ολυμπιακός Λευκωσίας δεν είχε να ζηλέψει τίποτε από την αντίπαλό του. Κυνήγησε το κέρδος και το έχασε στις καθυστερήσεις. Το ότι δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε, αυτό οφείλεται τόσο στην ατυχία μας όσο και σε αστάθμητους παράγοντες που όλοι όσοι είδαν το παιχνίδι καταλαβαίνουν. Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ επιβεβαιώθηκε πλήρως η εκτίμησή μας, που από την αρχή της περιόδου κάναμε: ότι μια ομάδα εκατομμυρίων μπορεί να αντιμετωπιστεί από μια φαινομενικά αδύνατη ομάδα, όταν οι παίκτες της δεύτερης αντιπαραθέσουν έναντι της τεχνικής τη δύναμη και τον ενθουσιασμό. Εμείς σήμερα έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες μας ότι μπορεί να έχουν θετικά αποτελέσματα.

Με αυτά τα δεδομένα έχουμε κάθε δικαίωμα να ελπίζουμε στο όνειρο της παραμονής. Αυτό θα γίνει αν και εμείς με τη σειρά μας διατηρήσουμε τα σημερινά δεδομένα και εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας. Να δίνουμε με τους παίκτες μας τον δικό μας αγώνα δείχνοντάς τους ότι είμαστε δίπλα τους και προπάντων ότι πιστεύουμε στις δυνάμεις τους.

Αυτό το Σάββατο ο Ολυμπιακός Λευκωσίας θα βρεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα του Απόλλωνα, την οποία καλωσορίζουμε και συγχαίρουμε για την ευρωπαϊκή της επιτυχία. Μια ομάδα που αρκετοί χαρακτηρίζουν σαν την πιο πλήρη των τελευταίων χρόνων της πορείας του Λεμεσιανού σωματείου. Κανείς δεν αμφιβάλλει για την συντριπτική υπεροχή της αντιπάλου μας. Σε αξία των παικτών στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, ασφαλώς ο Απόλλων υπερέχει συντριπτικά..

Στη χρηματιστηριακή υπεροπλία του αντιπάλου εμείς προτάσσουμε τα δικά μας όπλα. Αυτά, με τα οποία αντιμετωπίσαμε τόσο τη Δόξα όσο και την ΑΕΚ. Σε αυτά τα παιχνίδια δεν χωρά απαισιοδοξία. Κατεβαίνουμε στο γήπεδο για να πάρουμε το κέρδος. Η δική μας κερκίδα πρέπει να δώσει τη δική της μάχη. Το Μακάρειο πρέπει να το διατηρήσουμε ως πραγματική έδρα σε όλα τα παιχνίδια μας, ακόμη και με τις ομάδες με μεγαλύτερο αριθμό οπαδών. Όταν δεν παραδοθήκαμε και δεν καταθέσαμε τα ποδοσφαιρικά όπλα τα ιερά, στα τελευταία 4 πέτρινα χρόνια, είναι αδιανόητο να το πράξουμε σήμερα.

Με τη μαζική μας παρουσία, στέλλουμε -για ακόμη μια φορά- το μήνυμα ότι η πραγματική θέση αυτής της ομάδας και του κόσμου της βρίσκεται στην Α΄ Κατηγορία. Στο Μακάρειο το Σάββατο δίνουμε για άλλη μια φορά τη μάχη 11 προς 11 στο γήπεδο και το ολιγότερο επί ίσοις όροις στην κερκίδα. Δίνουμε με όλα τα ψυχικά αποθέματά μας τη μάχη του φαινομενικά αδύνατου εναντίον του δυνατού. Δίνουμε τη μάχη στα πλαίσια της αθλητοπρέπειας, της αξιοπρέπειας και της υπερηφάνειας. Ραντεβού στο Μακάρειο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ