aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΜία ανάσα από τον Αζουλάο!

Μία ανάσα από τον Αζουλάο!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Προ δύο εβδομάδων, ο Χριστόφορος Τορναρίτης προανήγγειλε την άφιξη Βραζιλιάνου επιθετικού, ο οποίος θα κάνει τη διαφορά. Ο Πάμπος Χριστοδούλου τον ήθελε διακαώς και οι πληροφορίες μας λένε ότι βρίσκεται μία ανάσα από τον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τον Τιάγκο Αζουλάο.

Πρόκειται για 31χρονο επιθετικό από τη χώρα του καφέ, ο οποίος έχει την ευχέρεια να αγωνίζεται επίσης σε ρόλο επιτελικού και προέρχεται από την Πέτρο ντε Λουάντα. Στη λήξασα σεζόν είχε 41 συμμετοχές, σκοράροντας 20 φορές και δίνοντας 12 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Στην αγκολέζικη ομάδα βρισκόταν τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές περιόδους και είχε πετύχει συνολικά 65 τέρματα!

Στατιστικά που δικαιολογούν γιατί ο γενικός αρχηγός των μαυροπρασίνων περιμένει από τον Αζουλάο να δώσει το ποθούμενο «κάτι παραπάνω», μα και γιατί αποτελεί «αντικείμενο πόθου» του Κύπριου προπονητή. Προηγούμενες ομάδες του ήταν οι βραζιλιάνικες Καλντένσε, Φορταλέζα, Βίλα Νόβα, Κλούμπε ντε Ρεγκάτας, Τομπένσε, Μαντουρέιρα, Μπόα Εσπόρτε, Οέστε και Γκουαρανί, η αμερικάνικη Τζοχόρ Νταρούλ Τακζίμ και η τουρκική Γκαζισεχίρ Γκαζιαντέπ.

Ο Τιάγκο Αζουάλο σε δράση:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ