aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΜετά την ανάσα η επιστράτευση στον Ολυμπιακό

Μετά την ανάσα η επιστράτευση στον Ολυμπιακό

Αν ερχόταν η πρόκριση στους «8» θα ήταν σαν κερασάκι στην τούρτα για τον Ολυμπιακό, μετά την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού. Ωστόσο, όπως ήταν αναμενόμενο, φάνηκε στον επαναληπτικό απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα (0-0) ότι η σκέψη του Χρύση Μιχαήλ βρισκόταν πρωτίστως στο αυριανό ματς με τη Δόξα στο Μακάρειο.

Ο Κύπριος τεχνικός ξεκούρασε κάποια από τα ατού του, όπως οι Κωνσταντίνος Σαμάρας, Μιγκελίτο, Μάριο Πεχλιβάνης και Κωνσταντίνος Σωτηρίου, ενώ ο Λούκα Πολίτσι αγωνίστηκε αλλαγή στο 76′. Αύριο όμως αναμένεται να τους επιστρατεύσει για το πρώτο παιχνίδι της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος.

Αναμέτρηση με βαθμό δυσκολίας καθώς οι «συγκάτοικοι» στο γήπεδο της πρωτεύουσας διανύουν μία από τις καλύτερες σεζόν της ιστορίας τους. Για τους μαυροπράσινους θα είναι ιδανικό να αρχίσουν με τρίποντο, την προσπάθειά τους να ξεκολλήσουν από τον πυθμένα του δεύτερου γκρουπ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ