aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΜε την Ομόνοια έχει τον τρόπο ο Ολυμπιακός! (vid)

Με την Ομόνοια έχει τον τρόπο ο Ολυμπιακός! (vid)

Το αήττητο της Ομόνοιας συνεχίστηκε για 12ο ματς, αλλά κανείς στις τάξεις της δεν έμεινε ικανοποιημένος από το 1-1 κόντρα στον Ολυμπιακό. Οι μαυροπράσινοι πήραν με το σπαθί τους τον βαθμό και υποχρέωσαν τους πράσινους στις πρώτες απώλειες στο ΓΣΠ μετά από τέσσερις σερί νίκες. Μάλιστα, είναι αήττητοι απέναντι στο «τριφύλλι», αφού στο ματς του α’ γύρου ήταν νικητές.

Υπό τις οδηγίες του υπηρεσιακού τεχνικού Κυριάκου Πολυκάρπου και υπό το βλέμμα του νέου προπονητή τους, ήταν πολύ καλοί σήμερα και έδειχναν ικανοί να φύγουν με το διπλό. Πήραν μάλιστα τον πρώτο βαθμό τους μετά από πέντε ήττες και ανέβηκαν στους 25 βαθμούς.

Από την πλευρά τους, οι ποδοσφαιριστές του Χένινγκ Μπεργκ δεν ήταν στη μέρα τους, υπέπεσαν σε πολλά λάθη ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και έχασαν την ευκαιρία να ξεπεράσουν τον Απόλλωνα στην κορυφή. Πάλι όμως είναι στην πρώτη θέση, υπερτερώντας στα μεταξύ τους αποτελέσματα και θα περιμένει το αυριανό ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο για να δει πού θα βρίσκεται (υπολείπεται το αποψινός ματς της ΑΕΛ με τον Ερμή, αφού η ομάδα της Λεμεσού έχει τη δυνατότητα με νίκη να τους φτάσει).

Το ματς

Από τα καλύτερα ημίχρονα του πρωταθλήματος ήταν το πρώτο! Η μπάλα πάνω-κάτω, πολλές φάσεις μπροστά από τις εστίες, δύο γκολ και υποσχέσεις για τη συνέχεια. Η Ομόνοια ήθελε μεν να κυριαρχήσει, ο Ολυμπιακός, δε, έφερε αρκετές φορές σε πολύ δύσκολη θέση την άμυνά της, αφού αξιοποιούσε τα πολλά λάθη των κεντρώων της και έφευγε σε αντεπιθέσεις.

Στο 28’ μάλιστα έπιασε στον ύπνο τους πράσινους. Ο Μιχαήλ έκανε το βολέ, ο Κα πήρε την μπάλα μεταξύ κέντρου και περιοχής, έφυγε σφαίρα και με «κεραυνό» εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα εκεί που ακόμα και ο εκπληκτικός σήμερα Φαμπιάνο δεν μπορούσε να κάνει τίποτα.

Τα κάστανα από τη φωτιά για τους πράσινους έβγαλε το… παλιό, καλό κρασί της. Ο Παπουλής ισοφάρισε στο 41’, αφού βρέθηκε στο κατάλληλο μέρος, την κατάλληλη στιγμή, παίρνοντας ριμπάουντ μετά από απόκρουση του Μιχαήλ σε σουτ του Λοΐζου και πλασάροντας στα δίκτυα.

Διαφορετικό όμως ήταν το δεύτερο ημίχρονο, αφού δεν σημειώθηκαν τόσες πολλές φάσεις ένθεν και ένθεν. Απέφυγε τα πολλά λάθη η Ομόνοια στην κυκλοφορία της μπάλας, αλλά πάλι δυσκολευόταν να δημιουργήσει φάσεις. Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός ήταν στη διεκδίκηση ακόμα και της νίκης, έχοντας καταφέρει πάλι με αντεπιθέσεις να δημιουργήσει δύσκολες καταστάσεις, με κορυφαία εκείνη του 61’ όταν ο Πεχλιβάνης σούταρε στο σώμα του Χούμποτσαν.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ομόνοια (Χένινγκ Μπεργκ): Φαμπιάνο, Σέχου, Λούφτνερ, Χούμποτσαν, Λέτσγιακς, Γκόμες (67′ Κούσουλος), Γκόμεθ, Παπουλής, Λοϊζου (67′ Τιάγκο), Ασάντε (67′ Τζιωνής), Τσέποβιτς.

Ολυμπιακός (Κυριάκος Πολυκάρπου): Μιχαήλ, Ψάλτης, Ανδρέου Σ., Σωτηρίου, Μίλετιτς, Κα (83′ Σαλί), Νάνι, Σαρφό, Πεχλιβάνης, Γκουστάβο (87′ Σαμπίνια), Κοστόφ (76′ Κοστόφ).

Σκόρερ: Παπουλής 41′ / Κα 28′

Κίτρινες: Χούμποτσαν (3η), Τσέποβιτς / –

Αποβολές: – / –

Διαιτητής: Χριστοφόρου Μάριος.

Α’ Βοηθός: Σωτηρίου Μιχάλης.

Β’ Βοηθός: Σάββα Γιώργος.

4ος: Αναστάση Αναστάσης.

VAR: Νικολάου Γιώργος.

AVAR: Μαρίνου Μιχάλης.

Παρατηρητής Διαιτησίας: Γερασίμου Παναγιώτης

TO LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ