aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΜε την έδρα και τον κόσμο...

Με την έδρα και τον κόσμο…

Με τη δύναμη που έχει αποκτήσει στο Μακάρειο και με τη στήριξη των οπαδών του, ο Ολυμπιακός δίνει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι σήμερα με αντίπαλο τον Άρη. Το γεγονός πως οι μαυροπράσινοι έχουν δεχθεί μόνο μια ήττα στην έδρα τους σε έξι αναμετρήσεις, τους δίνει το δικαίωμα να ελπίζουν σε ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα.

Άπαντες στο στρατόπεδο των πρωτευουσιάνων θεωρούν κομβικό το ματς και πιστεύουν ότι θα καθορίσει πολλά όσον αφορά στη μετέπειτα πορεία της ομάδας. «Είναι παιχνίδι έξι βαθμών. Ο Άρης είναι πολύ καλή ομάδα, δεν θα είναι εύκολος αγώνας. Θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές μας να υπερβάλουν εαυτόν και ευελπιστούμε ότι θα φύγουμε με χαμόγελα από το γήπεδο», ήταν τα λόγια του εκπροσώπου Τύπου των μαυροπρασίνων Πάρη Φωκαΐδη στον Active.

Ο Χρύσης Μιχαήλ και οι παίκτες του γνωρίζουν τη σημαντικότητα του αγώνα και δηλώνουν πανέτοιμοι για να πάρουν την πολύτιμη νίκη. Οι Σαμάρας και Κάστρο αξιοποίησαν τη διακοπή του πρωταθλήματος με τον καλύτερο τρόπο, ξεπέρασαν το πρόβλημα τραυματισμού τους και θα δηλώσουν «παρών» στο ματς. Θα απουσιάσουν λόγω τραυματισμού οι Καπαρτής και ο Τσιακλής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ