aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΜε τη φόρα των επιτυχιών τους

Με τη φόρα των επιτυχιών τους

Δύο ομάδες που έκαναν θόρυβο στις πρώτες αγωνιστικές, ο νεανικός Ολυμπιακός με τις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα, καθώς και η Πάφος FC με τη σπουδαία της νίκη επί της Ομόνοιας, τίθενται σήμερα αντιμέτωπες στο Μακάρειο. Η αναμέτρησή τους αναμένεται με ενδιαφέρον αφού αμφότερες προετοιμάστηκαν για να παρουσιαστούν έτοιμες από πλευράς τακτικής και για να διεκδικήσουν με πάθος τους τρεις βαθμούς. Οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν να αξιοποιήσουν τον παράγοντα έδρα, ενώ οι φιλοξενούμενοι πάνε με ενθουσιασμό για το «διπλό».

Μοναδική απουσία για τους μαυροπράσινους ο τραυματίας Άγγελος Τσιακλής. Αναφορικά με τις προθέσεις του Χρύση Μιχαήλ, αναμένονται λίγες διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στον Εθνικό. Ο Ευγένιος Αντωνίου ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε και έχει προβάδισμα για το δεξί άκρο της άμυνας. Κάτι που, αν μετατραπεί σε πράξη, θα μεταθέσει τον Ανδρέα Χριστοφίδη στο κέντρο της άμυνας, αφήνοντας τον Άγγελο Πουγιούκκα στον πάγκο.

Από εκεί και πέρα, το κύριο ερώτημα είναι αν θα αλλάξει ο Κύπριος τεχνικός για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι το δίδυμο των ανασταλτικών χαφ. Στο Δασάκι, πάντως, οι Κυριάκος Πολυκάρπου και Μιγκελίτο συνεργάστηκαν πολύ καλά. Βεβαίως, η τεχνική ηγεσία επιλέγει το βασικό σχήμα αναλόγως του αντιπάλου και της τακτικής που θα ακολουθηθεί. Όσο για το ποινολόγιο, δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού στο όριο καρτών.

Η παφιακή ομάδα ολοκλήρωσε χθες το πρωί την προετοιμασία της, έχοντας δύο ονόματα στο απουσιολόγιο λόγω τραυματισμού: Ζαχαρίου και Πικραμμένος. Ο πρώτος είχε τραυματιστεί στην ωμοπλάτη στον αγώνα με την Ομόνοια και ίσως απουσιάσει για ένα μήνα περίπου, όμως το θετικό είναι πως απέφυγε το νυστέρι. Ο δεύτερος είχε τραυματιστεί στην προπόνηση της περασμένης Τρίτης.

Ο Λούκα Έλσνερ δεν άφησε ενδείξεις για το πλάνο του, όμως εικάζεται πως λόγω της απουσίας του Ζαχαρίου, ο Καμαρά έχει τον πρώτο λόγο για να παραμείνει στην ενδεκάδα, αυτή τη φορά ως βασικός φορ κορυφής. Εναλλακτικές επιλογές για τη θέση είναι ο Σικόρσκι και ο Δημοσθένους. Αν θα γίνει επιπλέον αλλαγή στο αρχικό σχήμα ή όχι, ο Σλοβένος τεχνικός δεν άνοιξε τα χαρτιά του. Θέλει όμως την Πάφο FC να δώσει συνέχεια στις καλές παρουσίες και αποτελέσματα, για να δώσει αξία στην τελευταία της επιτυχία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ