aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΜε ανεβασμένη την ψυχολογία

Με ανεβασμένη την ψυχολογία

Στον Ολυμπιακό δεν τα βάζουν ποτέ κάτω. Μετά τη σημαντική νίκη απέναντι στον Ερμή την προηγούμενη αγωνιστική, οι μαυροπράσινοι με ανεβασμένη την ψυχολογία θα βρεθούν σήμερα στο Τσίρειο για να αντιμετωπίσουν την ΑΕΛ.

Δηλώνουν, μάλιστα, πως θα καταθέσουν τον καλύτερό τους αγωνιστικό εαυτό προκειμένου να καρπωθούν το βαθμολογικό όφελος απέναντι σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο. «Επικρατεί αισιοδοξία στην ομάδα μας ενόψει της συνέχειας. Ο Ολυμπιακός απέδειξε έως τώρα πως παλεύει όλα τα παιχνίδια και με αξιοπρέπεια δίνει τη μάχη για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στο δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει με την ΑΕΛ θα κυνηγήσουν άλλη μια φορά το βαθμολογικό κέρδος», τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας χθες στο «Goal» ο εκπρόσωπος Τύπου του Ολυμπιακού, Πάρης Φωκαΐδης.

Ο Χρύσης Μιχαήλ δεν υπολογίζει στον Έλντερ Κάστρο που είχε γίνει αναγκαστική αλλαγή στο προηγούμενο παιχνίδι. Παρόλο που αισθάνεται καλύτερα, δεν κρίνεται πως είναι σε εκείνη την αγωνιστική κατάσταση που θα του επιτρέπει να δώσει βοήθειες. Το πιθανότερο είναι πως ο Λουίς Μιγκελίτο θα μετακινηθεί από το κέντρο στη γραμμή κρούσης και τη θέση του στα χαφ ίσως πάρει ο Γιάννης Σεραφείμ. Ο Άγγελος Πουγιούκκας προπονείται κανονικά, αλλά λόγω του γεγονότος ότι ήταν εκτός για τέσσερις εβδομάδες δεν κρίνεται πως είναι έτοιμος να μπει με τη μία στη μάχη. Εκτός είναι ο μόνιμος απών Άγγελος Τσιακλής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ