aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΜε ανεβασμένη ψυχολογία και αυτοπεποίθηση

Με ανεβασμένη ψυχολογία και αυτοπεποίθηση

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στον Ολυμπιακό αναγνωρίζουν τις δυσκολίες του σημερινού εντός έδρας αγώνα απέναντι στον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ, αλλά με αυτό δεν σημαίνει ότι πτοούνται. Μετά τη νίκη επί του Άρη και την εξασφάλιση της συμμετοχής στα πλέι οφ, οι μαυροπράσινοι παρουσιάζονται με ανεβασμένη την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση, δηλώνοντας ότι θα τα δώσουν όλα σε άλλο ένα παιχνίδι ώστε να αποκομίσουν βαθμολογικό όφελος.

Ο Χρύσης Μιχαήλ με τη βοήθεια των συνεργατών του μελέτησαν τον σημερινό αντίπαλο, μετέφεραν στους ποδοσφαιριστές τα απαραίτητα στοιχεία και προσδοκούν πως θα φτάσουν στο ύψος εκείνης της εμφάνισης που θα τους επιτρέψει να ολοκληρώσουν την πρώτη φάση του μαραθωνίου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι εκ των παιχνιδιών όπου η καλή αμυντική συμπεριφορά θα αποτελέσει το σημαντικότερο κλειδί στην εξέλιξη του 90λεπτου, Ο Ανδρέας Χριστοφίδης μάλλον θα είναι στην ενδεκάδα, αφού ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπισε στο παιχνίδι με τον Άρη (διάσειση).

Στον πάγκο αναμένεται να μείνει σε άλλο έναν αγώνα ο Κωνσταντίνος Σαμάρας καθώς δεν είναι ακόμη πανέτοιμος. Οι Παχίπης, Ζιαμπάρης, Πολυκάρπου είναι οι τρεις παίκτες που βρίσκονται στο όριο των καρτών. Πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι που έγινε στο Τσίρειο δεν αναμένεται ότι θα υπάρξουν. Ο Βιλικάεφ συγκεντρώνει καλές πιθανότητες για να πάρει φανέλα βασικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ